Zákaznické recenze produktů 2019

Tento výběr ze zákaznických recenzí produktů z nabídky eshopu Cestaprirody.cz je i povzbuzením: pište pro ostatní Vaše názory na všechny vyzkoušené produkty. U každého výrobku na našich stránkách je tato možnost. Pomůžete tím ostatním zorientovat se a objevit nové poklady :-) Sama se snažím věci z naší nabídky komentovat v popisu v sekci Výhody a nevýhody. Zde tedy výběr z toho, co Vás potěšilo v období 2019:

Picture

AKCE listopad HYALURONOVÉ SÉRUM - hyaluron pro hydrataci pleti, 20 ml, Nobilis Tilia

Jarmila (2019-11-09 10:13:41): Sérum příjemně překvapilo, krásně voní, okamžitě vypne a pleť zdá se mi zářivější. Nemastí a hned se vstřebá. Moc doporučuji. Investice se vyplatí.

Picture

MINIS ANTI-AGEING sada: Sérum noční proteinové JOYOUS - 10 ml, Krém noční výživný - 15 ml, Antipodes

 (2019-11-09 07:48:37): Zakoupila jsem toto duo na vyzkoušení a už po několika dnech jsem byla nadšená! Pleť byla krásně vyživená a šťavnatá. Každé nanášení si vyloženě užívám! Mám smíšenou pleť a duo jsem začala používat na noc. Nyní, kdy začaly chladnější dny a pleť mám více suchou jsem zkusila používat krém i na den pod makeup (mám 100 % pure) a pleť vypadá nádherně! Po měsíci používání mohu jen doporučit a chystám se zakoupit znovu.

Picture

Kurkuma Latte - zázvor BIO, 60 g, Sonnentor

Anna K. (2019-11-07 20:14:24): Skvělý pomocník při nachlazení. Přidávám ještě nepražené kakao nebo čokoládu a je to perfektní!

Picture

Henna barva BORDÓ, 100 g, Henné Color

Lenka (2019-11-07 20:04:16): Vyzkoušela jsem poprvé a byla příjemně překvapená výsledkem, určitě u této značky a odstínu zůstanu.

Picture

Ajurvédské kafe ZELENÁ KÁVA s příchutí SKOŘICE, 50 g, Plants Med Lab., Indie

Dagmar (2019-11-04 20:45:11): Kupovala jsem jako dárek, prý je výborná, voňavá.

Picture

Ovocné bonbóny Medvídci BIO, 75 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:42:45): Výborná a zdravější náhrada obyčejných medvídků. Jsou měkčí, takže vhodnější i pro menší děti, které se tím nebudou dusit. Chuť je jemná, celkem přirozená.

Picture

Kokosové mléko sušené BIO, 300 g, Day SPA

Dagmar (2019-11-04 20:40:02): Jeden z nejlepších kokosových sušených nápojů jako náhrada mléka. Krásně voní a má vysoký obsah kokosu, poměrně dobře se rozpouští. Na čekankové kávě či kakau dělá krásnou jemnou pěnu.

Picture

Aloe vera kandované plátky, 100 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:34:11): chutná náhrada umělých cukrátek, nebo na ozdobu sladkých jídel. Ale dost sladké, proplachuji teplou vodou.

Picture

Květ ibišku kandované plátky, 100 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:30:49): Výborná sladkokyselá chuť, ideální pro děti místo umělých cukrátek.

Picture

Rajčata sušená BIO a RAW, 100 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:28:57): chutná rajčata, měkká, voňavá.

Picture

NAKLÍČENÁ SEMÍNKA - SMĚS BIO, 250 g, Iswari

Dagmar (2019-11-04 20:27:20): Kupuji opakované, vhodné pro zdravé stravování, jsou RAW.

Picture

Suchohřib hnědý - sušené houby, 20 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:20:49): Krásné velké kusy hub, vonící, chutné, měli jsme na omáčku.

Picture

Hřib smrkový - sušené houby, 20 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:20:08): Krásné velké kusy hub, vonící, chutné, měli jsme na omáčku.

Picture

GOJI - kustovnice čínská V MLÉČNÉ ČOKOLÁDĚ, 100 g, Wolfberry

Dagmar (2019-11-04 20:09:27): Neskutečně výborná chuť, zmizelo to po pár vteřinách.

Picture

Habešino koření - Berber, 35 g, Sonnentor

Dagmar (2019-11-04 20:07:53): Voňavá a chutná směs, je to něco jiného než česká klasika, takže tím úspěšně vylepšuji klasická jídla. Doporučuji vyzkoušet, i dcera když si někdy sama vaří nějaké experiment, tak po něm sáhne.

Picture

Tamanu olej - silně protizánětlivý, pomáhá zacelovat rány, jizvy, akné, 20 ml, Nobilis Tilia

Dagmar (2019-11-04 20:05:30): Spokojenost. Funguje na akné před MS, i na různé škrábance a odřeniny (dětí po sportu). Na atopický nefunguje, ale nezhoršil ho. Jen ten smrad až štípe v očích a nose, ale to tak bývá - to co je opravdu účinné a přírodní, to libě nevoní.

Picture

BOROPLUS - indický krém s antiseptickou přísadou, 50 ml, Emami

Dagmar (2019-11-04 19:58:49): Spokojenost, za super cenu krém, který nedráždí pokožku a opravdu funguje, u jednoho dítěte použit na silný atopický exém, který se nehojil po ničem kromě Hemagelu. U druhého na hluboký škrábanec od kočky na obličeji, kde se vyhojilo bez hnisání a bez jizvy. U třetího na stržený hnisající opar na rtu - za 2 dny suchý strup a za 4 dny zcela zhojeno. U mě perfektní na rozpraskané palce rukou.

Picture

Bio Kolekce výjimečných čajů HERBAL, Pukka

Dagmar (2019-11-04 19:54:35): Mám připraveno jako dárek, tak zatím mohu popsat pouze krásný obal a lehce prostupující vůně...

Picture

Šampon niaouli-guarana BIO - skvělý proti padání vlasů, 250 ml, SO BIO ÉTIC

Dagmar (2019-11-04 19:52:40): zatím jsem šampon použila 1x, protože převážně myji no poo a nebo marockým jílem či ajurvédskými bylinkami. Zatím spokojenost. Z hlediska padání vlasů dám vědět až po dlouhodobém používání. Dcera zatím též spokojená.

Picture

Lesk na rty Beach kiss - Plážový polibek, 2,8 g, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:47:46): Během několika let jsem vyzkoušela větší množství výrobků Pacifica, a velká spokojenost, vůně jsou úžasné a vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Tento lesk jako jeden z mála opravdu přirozeně voní (žádný chemický smrad), rty jsou ošetřené, jemné a bez suchých míst, (klasický lesk na rtech vnímám a vadí mi, tento ani nevnímám - jako bych použila pouhý krém). Odstín je nenápadný, i přesto zvýrazňuje a zvětšuje rty.

Picture

Tuhý parfém Waikiki Pikake, 10 g, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:40:04): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, a ty vůně jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémovaných přípravcích, po kterých bývá navíc i podrážděná. Zrovna tato vůně je nádherně sladce voňavá. Už jsem si koupila druhé balení. Používám někdy jen tak pro radost když si večer sednu k čaji a relaxuji :) Pozor ale, nemá to s komerčními chemickými parfémy nic společného, kdo je na ně zvyklý, nebude mu asi toto vonět.

Picture

Roll on Waikiki Pikake, 10 ml, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:34:27): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, proto jsem zkusila i tento roll on. Parfémy, roll on i máslo jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémovaných přípravcích, po kterých bývá navíc i podrážděná. Zrovna tato vůně je nádherně sladce voňavá.

Picture

Roll on Indian Coconut Nectar, 10 ml, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:33:06): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, proto jsem zkusila i tento roll on. Parfémy, roll on i máslo jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémovaných přípravcích, po kterých bývá navíc i podrážděná. Zrovna tato vůně je decentní.

Picture

AKCE Tělové máslo Island Vanilla, 236 ml, Pacifica SKLADOVÉ ZÁSOBY

Dagmar (2019-11-04 19:30:38): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, proto jsem zkusila i toto máslo na tělo (jiné vůně byly již vyprodané). Parfémy i máslo jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémovaných přípravcích, po kterých bývá navíc i podrážděná. Zrovna tato vůně není úplně moje nejoblíbenější, voní dceři.

Picture

AKCE listopad Čistá Lavaerde (lávová zem) v práškové podobě 300 g, Logona

Dagmar (2019-11-04 19:27:09): Používám několik let, střídám s no poo, a občas přidám nějaký ředěný přírodní šampon. Vlasy jsou po ní husté, objemné, což jsem dlouho hledala. Je ale potřeba důkladně vypláchnout z vlasů. Občas dávám octový oplach.

Picture

AKCE listopad Tuhý parfém Mediterranean Fig, 10 g, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:18:49): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, a ty vůně jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémech, po kterých bývá podrážděná.

Picture

Tuhý parfém Hawaiian Ruby Guava, 10 g, Pacifica

Dagmar (2019-11-04 19:17:03): Během několika let jsem vyzkoušela všechny tuhé parfémy Pacifica, a ty vůně jsou úžasné, ale hlavně bez chemie, přírodní. Vyhovují mé citlivé pokožce tak, že je mohu používat i na doma, prostě kdy chci. Pokožka nejen nádherně voní, ale je i ošetřená, jemná a není ani opocená či zapařená (v podpaží), jako po klasických parfémech, po kterých bývá podrážděná.

Picture

Regenerační šampón rhassoul - s lávovou zemí BIO, 250 ml, Urtekram

Dagmar (2019-11-04 19:01:11): Kupuji opakovaně, perfektní. Používám střídavě s mytím pouze lávovou. Vlasy mám 30% odbarvované chemicky (ombre, balayage), "hennované" a pod tím i šedé, a toto vyhovuje dobře :)

Picture

KEKULU - Ajurvédské dětské mýdlo s JASMÍNEM, 75 g, Siddhalepa

Dagmar (2019-11-04 18:56:43): Perfektní, kupujeme opakovaně již několik let.

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Šárka (2019-10-27 20:54:06): Musím pochválit, kolegyně jej zakoupila a je moc spokojená. Vypadá přirozeně...

Picture

Jablečný ocet BIO - nepasterizovaný, nefiltrovaný, 500 ml, Moštárna Hostětín

Šárka (2019-10-27 20:51:41): Příjemná chuť, sympatické balení ve skle, žádný plast...

Picture

Levandulová květová voda BIO - plastová láhev, 200 ml, Nobilis Tilia

Šárka (2019-10-27 20:47:27): Moc příjemná, příště mám zálusk na růžovou...

Picture

Kajal - Tužka na oči No.10 - petrol - petrolejová, Sante

Veronika (2019-09-28 18:10:05): Krásná jemně třpytivá barva. Dobře se nanáší a roztírá. Celkem dobrá výdrž. Za mě spokojenost. Určitě pořídím znovu.

Picture

Voda micelární REHYDRATE 500 ml, Jonzac

Jana (2019-09-26 10:38:25): Krásně čistí, jen po odlíčení touto vodou je pleť trochu lepkavá, dočistím ještě květovou vodou a jsem velice spokojená

Picture

Effitan - přírodní repelent, 100 ml, Alva

LFP (2019-09-13 22:21:31): Mám stejnou zkušenost jako ostatní recenzenti - lahvička protéká, tryska nechá víc produktu na ruce než na zamýšleném cíli. Obsah asi funguje, klíště ani jinou havěť, ani štípance jsme si z terénu nedonesli. Repelent dokonce docela voní a není nijak agresivní.

Picture

AKCE listopad Opalovací krém Sensitive SPF 30, 100 ml, Lavera

Lenka (2019-08-27 21:33:49): Krém bohužel po nanesení zanechává bílý film, manžel se mi smál, že vypadám jak když se maže dítě. Používala jsem jej u moře pouze na obličej. Mám velmi citlivou a aknózní pleť i po 30 a klasické drogérkové krémy můj obličej nesnese. Obvykle mi po návratu od moře vyskákalo milion pupínku a letos jsem žádné rapudní zhoršení nezaznamenala. Takže celkově spokojenost. Vůně neurazí, nenadchne a krém mě nepálil. Takže akorát nutné nechat pořádně vstřebat.

Picture

Jedlá soda- sáček, 1000 g, Wolfberry

Radek (2019-08-22 10:00:53): Vynikající, prima doprava, spolehlivost

Picture

Krém tělový ochranný pro citlivou a velmi suchou pleť NUTRITIVE BIO, 200 ml, JONZAC

Kateřina (2019-08-16 23:58:32): Moje roční dcerka má od 4 měsíců atopickou pokožku, tento krém se mi velmi osvědčil, používáme odmalinka na časté promazávání celého tělíčka a je úžasný, lehký, krásně se roztírá a má velmi jemnou vůni, která mi připomíná vodu :-) Vřele doporučuji všem s problematickou pokožkou, co potřebují jemnou péči na časté promazávání. Střídáme s fialovou Weledou Baby Derma a dětským tělovým mlékem od Cannaderm a na tuhle trojici přírodních krémů nedáme dopustit.

Picture

Zubní pasta mátová DAILY CARE - EXTRA FRESH bez fluoru, 75 ml, Logona

Aneta (2019-08-14 20:29:29): Po téhle pastě mám opravdu pocit poctivě vyčištěných zubů (což se mi u přírodních past příliš často nestává). Dobrá pasta s lehce mátovou příchutí za rozumnou cenu.

Picture

AKCE 1 + 1 ZDARMA Prémiové Bambucké máslo BIO, 350 ml, Purity Vision

Aneta (2019-08-14 20:25:27): Bambucké máslo od Purity Vision jsem začala používat nejdříve v dětské verzi pro miminko na suchou pokožku. Po vyzkoušení a viditelných změnách u malé, jsem si objednala tohle balení pro sebe (navíc v akci 1+1, za kterou neskutečně děkuju :)). Krásně se roztírá, příjemně voní po kakau a účinky na mou suchou pokožku má přímo blahodárné. Je to takový relax mazat tělo tímto máslem. Doporučuji všem.

Picture

Skořice mletá BIO, 100 g, Ecce Vita

Aneta (2019-08-14 20:17:43): Kupuji opakovaně a jsem moc spokojená. Tato skořice je výraznější, než jiné běžně dostupné. Příjemně dochutí jak musli, tak koláče a sušenky.

Picture

AKCE listopad Římský kmín celý BIO, 100 g, Ecce Vita

Aneta (2019-08-14 20:11:23): Koření po rozbalení krásně voní a díky zipovému zavírání vůně jen tak nevyprchá. Doporučuji vyzkoušet :)

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Klára (2019-08-14 16:37:19): Z přírodních značek make-upů jsem vyzkoušela PuroBio, Miss W, Annemarie Borlind, a musím říct, že tento make-up 03 SO´Bio je prozatím bezkonkurenční. Mám spíše sušší pleť se žlutým podtónem, při opalování sice nejdu do ruda, ale nemám tak silný pigment, tudíž jsem bledší, přesto tato 03 je tak akorát. V létě na moji lehce bledou opálenou pleť sedne 100%, v zimě je maličko tmavší, přesto ho používám, protože se krásně přizpůsobuje pleti. Oproti výše zmíněným bio make-upů, tento SO´Bio se krásně zapracovává do pleti, ač je maličko hutnější (než konvenční make-upy), neoxiduje na pleti, a během dne se z pleti nevytrácí. Další plus je, že je středně krycí, spíše více a dá se vrstvit, přitom vypadá na pleti přirozeně, aniž by zanechával pocit masky. A opět cena je bezkonkurenční. Tato značka mě čím dál tím více mile překvapuje:)

Picture

Sérum sjednocující BIO pro dokonalou pleť, 30 ml, SO BIO

Klára (2019-08-14 16:20:39): Dala jsem na recenze a doporučení paní Magdy v popisu, a udělala jsem dobře. Sérum je bezkonkurenční, hlavně v poměru cena x kvalita. Mám spíše sušší pleť s občasným pupínkem a začervenáním, opravdu pěkně sjednocuje. Používám jako podklad pod krém ráno a večer taktéž, jen ještě k séru přidám kapku bio pleť. oleje a ráno se budím s jemnou pletí na dotek. Sérum je nelepkavé, krásně se vstřebává s příjemnou vůní.

Picture

Řasenka Fresh Volume EXTREME, 10 ml, Sante

Petra (2019-08-07 11:00:31): S přírodními řasenkami bývá dost problém, ale tahle je opravdu skvělá. Řasy jsou výrazné. Pěkně obarví.

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

nina (2019-08-02 10:02:03): Tahle pasta je velmi milé překvapení. Chtěla jsem nějakou změnu po Supirivicky Sumudu, které používám pár let a na základě recenzí jsem zvolila tuto pastu. Přijde mi skoro neuvěřitelné, že má tak pěkné složení a přitom bych chutí i konzistencí nerozeznala rozdíl mezi konvenční pastou. Doporučuji tedy všem, kdo chce pastu s pěkným složením, ale zároveň se nechce vzdát chuti "klasické" pasty z drogerie".

Picture

Tělový krém BIO Aloe vera a BIO Bambucké máslo, 200 ml, NEOBIO

Pavla Koryťáková (2019-07-29 13:23:10): Toto tělové mléko mám opakovaně, vždy se po čase k němu vrátím. Skvělé pro citlivou a suchou pokožku, zvláště se sklonem k šupinatění na holeních a pod. Funguje skvěle, krásně se roztírá, hned vstřebá, nelepí, jemně a decentně voní, takže neruší váš parfém. Tato řada od Neobio je vynikající, doporučuji vyzkoušet. Další výhodou je i nízká cena.

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Helena (2019-07-27 17:42:01): Výborný make up, vydrží celý den.

Picture

Jablečný ocet BIO - nepasterizovaný, nefiltrovaný, 500 ml, Moštárna Hostětín

Helena (2019-07-27 17:36:54): Ocet hlavně piju a když jsem ho měla poprvé, tak mi přišel výrazně méně kyselejší než obyčejné jablečné octy. Je prostě výborný.

Picture

Aloe vera gel BIO - s hyaluronem, 100 ml, Urtekram

Denisa (2019-07-18 22:25:46): Naprosto úžasný gel, je všestranný. Velice mi pomohl na problémovou pleť,rychle hojí akné i drobné ranky , pomáhá na spáleniny :) určitě si jej koupím znovu

Picture

Šampon na normální až mastné vlasy, 200 ml, Cannaderm

Lenka (2019-07-18 14:02:32): Mám hodně jemné, slabé, snadno se mastící vlasy a tento šampon mi naprosto vyhovuje. Vlasy po něm jsou nadýchané, nemusím je tak často mýt a vypadají zdravěji. Šampon je poměrně řídký a moc nepění, tak mi chvilku trvalo, než jsem "vychytala" tu správnou dávku a způsob mytí, ale ve výsledku jsem moc spokojená, určitě ho koupím znovu.

Picture

Ochranný sluneční krém SPF 30, 75 ml, ECO Cosmetics

Dana (2019-07-17 01:55:01): Koupila jsem si tento opalovak na moji problematickou,aknozni pleť a stačí ho troska,protože je hutný a když to prezenu, tak jsem bilo-fialkova ???? Trochu ho prepudruju a super.Nedrazdi plet a nedělají se po něm pupínky.Je příjemný a voňavý.????

Picture

Rostlinná barva na vlasy - Henna - Teplá blond, 100 g, Sante

Martina (2019-07-13 17:28:08): Pro mne nejlepší henna, pěkně se s ní pracuje a výsledný efekt na přírodních blond vlasech, nebarvených,je super,přirozený teplý odstín ,po opakovaném použití,více do zrzava,i kadeřnice pochválila, určitě zůstávám u Santé, doporučuji

Picture

Sprchový gel Růžová voda, 887 ml, Jason

Soňa (2019-07-11 21:39:21): Úžasná vůně, která zůstane na pokožce i po umyti. Pokožka jemná, není vysušena. Určitě koupím znovu.

Picture

Deodorant pro muže - tuhý, 71 g, Jason

Soňa (2019-07-11 13:33:46): U partnera funguje, je spokojený. Bez parfemace, ale tedy ve složení alkohol obsahuje. Se značkou jsme celkove moc spokojeni oba ????

Picture

Deodorant s Aloe vera - tuhý, 71 g, Jason

Soňa (2019-06-28 13:10:43): Za mě paráda. Vůně tedy na mé pokožce spíše žádná, ale ani kapicka potu. Zkoušela jsem již více značek, které nefungovaly a jsem opravdu mile překvapena. Jen takový trosku lepivý pocit, ale podpaží v reálu nelepí ani nezanechava žádné skvrny na oblečení.

Picture

Zklidňující gel HEMOROL, 50 ml s dávkovačem, Nobilis Tilia

Hanka (2019-06-26 10:10:12): Vynikající účinky, podle silné vůně bylin je evidentně "nabušený" účinnými látkami.

Picture

Tamanu olej - silně protizánětlivý, pomáhá zacelovat rány, jizvy, akné, 20 ml, Nobilis Tilia

Hana Brožová (2019-06-26 10:07:50): Moje záchrana na akné rozaceu a dermatitidu, na jakkoliv podrážděnou citlivou pleť, zklidňuje, šikovný i po slunění. Kupuju opakovaně.

Picture

DESINFEKČNÍ PŘÍPRAVEK S ROZPRAŠOVAČEM - dezinfekce proti bakteriím (salmonela, E.coli), virům (HIV, H1N1, herpes, MRSA), kvasinkám, plísním, 500 ml, Sonett

Hanka (2019-06-26 10:04:50): Nádherně voní, nedráždí, neutralizuje zápach a provoní tam, kde je třeba :-)

Picture

Maska pleťová s manuka medem AURA, 75 ml, Antipodes

Svetla (2019-06-16 17:42:49): Tato maska je boží. Nádherně voní a pleť je po aplikaci výborně osvěžená a vláčná. Doporučuji. Snášenlivost je OK.

Picture

Krém výživný noční AVOCADO PEAR, 60 ml, Antipodes

Svetla (2019-06-16 17:40:22): Krém už nějakou dobu používám a je skvělý. Jsem alergik a snášenlivost je OK. Příjemně voní a dobře hydratuje. Jako noční krém by mohl být mastnější, tak ho používám na den. Lépe mi vyhovuje.

Picture

EV OMEGA 3 mastné kyseliny, 60 kapslí, Ecce Vita

 (2019-06-16 10:37:56): Kupuji opakovaně pro děti (4,6), jedí bez problémů. I když jsem vyzkoušela více značek s Omega 3, k této se vracíme s důvěrou a rádi i když je dražší.

Picture

Gel mycí pleťový rozjasňující JULIET, 200 ml, Antipodes

 (2019-06-16 10:31:54): Používám opakovaně již 2 roky, balení vydrží tak na 6 měsíců pokud ho používate každý den večer/ráno. Mám problematickou pleť se sklonem k černým tečkám a nyní už i k pigmentovým skvrnám. Tento gel hezky pění, po umytí nemám žádný pocit povlaku na pleti ani pnutí, čistí skvěle, hezky voní. Myslím, že pro problematickou pleť je ideální.

Picture

Excel Eco prací prostředek, 1,5 kg, Qalt

Jana (2019-06-13 09:33:14): Tento prášek mám moc ráda. Naprosto skvěle pere a nemá žádnou intenzivní vůni. K tomu do poslední máchací lázně smíchám jen vodu s trochou octa či kyseliny citronové a přidám pár kapek mátového nebo levandulového éterického oleje. Pračku i prádlo to jemně provoní a zdezinfikuje.

Picture

BABY sluneční ochranný krém SPF 45, 50 ml, ECO Cosmetics

Michaela (2019-06-03 22:02:21): Výborná kvalita i cena. Krém příjemně voní, lehce se roztírá a nezanechává bílé stopy jako např. Weleda, kterou jsme měli předtím. Navíc mi obrázek roztomilého medvídka výrazně pomáhá při aplikaci - syn se lépe nechá "ukecat" na namazání. :-)) Tento dětský opalovací krém jsem koupila na základě dobré zkušenosti s dospěláckým a rozhodně jsem se nezklamala!

Picture

Maca BIO prášek, 250 g, Wolfberry

Šárka (2019-06-02 21:12:50): Popíjím každé ráno na lačno, občas i odpoledne. Přijde mi, že nejsem tak unavená, něco na tom bude...:-)

Picture

Lopuchový výluh - sprej, vlasová voda, 215 ml, Naděje

Šárka (2019-06-02 21:07:34): Zatím nic nepozoruji, (používám 14 dní) ale vytrvám dál...

Picture

Rakytníkový olej 100% - zdroj Beta-karotenu, 100 ml

Šárka (2019-06-02 21:05:10): Užívám vnitřně i zevně. Hodně tedy barví, ale to je spíš známka kvality než že by to bylo negativum.

Picture

Meruňkový olej - kosmetická masáž, suchá, citlivá pokožka, 50 ml, Saloos

Šárka (2019-06-02 21:02:08): Používám krátce - přimíchám pár kapek do tělového mléka - za mě ok.

Picture

BLUE CARE Rybí olej 1000 mg - Omega 3 EPA + DHA - 50 tobolek, VitaHarmony

Šárka Brambůrková (2019-06-02 20:59:42): Zlákalo mě to, že výrobek vyhrál v MF Dnes, ale má mega kapsle, které se fakt blbě polykají.... Tak snad účinek bude ok.

Picture

TUHÉ MÝDLO NA SKVRNY - 100 g, Sonett

Sandra (2019-05-31 11:49:58): Skvěle odstraňuje i zašlé a zaprane fleky i na dětském oblečení.

Picture

Olej pleťový DIVINE, 30 ml, Antipodes

Renata (2019-05-30 10:43:22): Úžasný produkt, který dostál očekáváním, které jsem do něj vkládala na základě pochvalným recenzím značky, u nás i v zahraničí. Olej má na první přičichnutí velmi zvláštní, nezvyklou vůni, nejdřív mi moc nesedla, ale brzy jsem se do ní zamilovala. Používám ho na noc, na pleť zvlhčenou květovou vodou, na něj ještě nějaký lehčí hydratační krém (Kimberly Sayer). Výsledky vynikající - ráno je pleť vyživená, hladká, "šťavnatá". Z dlouhodobého hlediska (používám asi měsíc) ¨jsem zaznamenala méně suchých míst, šupinek a jemných vrásek. Vřele doporučuji, po skončení balení koupím znovu.

Picture

Pěnové mýdlo pro děti s měsíčkem - náplň, 1 l, Sonett

Sandra (2019-05-29 19:22:33): Moc příjemné mýdlo- akorát nám teda nijak nepeni. Ale bez potíží a svědění či vysušení ho můžu používat i na otevřený ekzem, stejně tak i syn 1,5r.

Picture

AKCE listopad Přeliv henna BORDÓ řada PREMIUM VÉGÉTAL, 100 g, Henné Color

Martina (2019-05-27 22:03:40): Tento přeliv kupuji a používám déle než rok jelikož mám alergii na barvy na vlasy. U tohoto nemám žádné problémy. Nesvědí ani nepálí kůže. Přeliv obarví šediny a postupně se vymyje do různých světlejších odstínů. Pokaždé obarví jinak a to mě baví. Záleží jak dlouho nechám působit než ho opláchnu. Někdy po hodině působení a někdy po dvou hodinách. Okolí chválí barevnost a lesk.

Picture

Tulsi Original Tea - energie, dýchací cesty, antioxidant, 25 sáčků, Organic India

Dasa (2019-05-21 13:27:16): Čaj Tulsi Original Tea znám z Indie. Tento rok když mi došly zásoby, tak jsem zkusila internet a narazila jsem na Cestupřírody, kde ho manželé Síbkovi nabízejí. Opravdu čaj mohu jenom doporučit a jsem moc ráda, že je ke koupi i tady u nás v České republice.

Picture

AKCE listopad HYPOALERGENNÍ KRÉM, 50 ml, Nobilis Tilia

Hanka (2019-05-21 11:10:06): Mě teda přímo hojí a "léčí" dokonce i podrážděnou kůži na očních víčkách, používám kolem očí ráno i večer. Někdy na noc i na celý obličej. Jen zapomenu, tak je to znát. A moje pleť je extra háklivá a alergická. Takže snášenlivost 100 %. Už mám několikáté balení :-)

Picture

Severská bříza - kondicionér - univerzální BIO, 180 ml, Urtekram

Helena (2019-05-07 10:25:56): Příjemná vůně a konzistence, pozitivní účinky.

Picture

OLIVOVÉ MÝDLO ZELENÉ, 100 g, Knossos

Petra (2019-05-05 20:02:29): Mýdlo s přívětivým složením jak pro pokožku, tak pro přírodu. Vhodné k mytí celého těla i obličeje, jelikož nevysušuje tolik, jako jiná mýdla. Je skvělé i na ruční praní - poradí si téměř s jakoukoliv skvrnou.

Picture

Tvářenka - Mallow Rose BIO, VEG, 5,5 g Benecos

Markéta Šedivá (2019-04-12 18:07:02): Spokojenost velika3

Picture

Zklidňující gel HEMOROL, 50 ml s dávkovačem, Nobilis Tilia

Dita (2019-04-11 16:24:09): Příjemný bylinný gel, zklidňuje svědění

Picture

Lehký tekutý make-up No. 00 slonová kost, 30 ml, Lavera

Zdeňka (2019-04-10 08:26:54): Příjemné složení, ze začátku nezvyklá vůně, ale ne nepříjemná. Krycí schopnost výborná. Přirozené odstíny. Cenově přijatelné. Od make-upu přírodního složení nelze očekávat takovou krycí schopnost a výdrž, jako u přípravků s obsahem silikonu, ale i tak dostačující. Jen se mi zdá, že poněkud více zanáší póry.

Picture

Lesk na rty Opal - Opálové rty, 2,8 g, Pacifica

Ivet (2019-04-03 16:56:37): príjemný

Picture

Tuhý parfém Island Vanilla, 10 g, Pacifica

Ivet (2019-04-03 16:55:51): Báječný, vonia skutočne vanilkovsky

Picture

Sprchový gel Island Vanilla, 236 ml, Pacifica

Ivet (2019-04-03 16:55:07): úžasný, nádherne vonia

Picture

LOTHSUMBULU - ajurvédské mýdlo - exotická harmonie pro suchou pokožku, 60 g, Siddhalepa

Vlaďka (2019-04-03 14:00:21): Tohle mýdélko je luxusní záležitost. Nevysušuje, má velmi příjemnou konzistenci a nádhernou nevtíravou vůni. Tímhle mýdlem se odměňuju.

Picture

CINNAMON - ajurvédské skořicové mýdlo - lymfa, celulitida, prohřátí, 60 g, Siddhalepa

Vlaďka (2019-04-03 13:56:59): Mýdlo se mi osvědčilo úplně nejlépe ze všech, používám ho od podzimu do jara, prohřívá a nevysušuje. Pokud chci hebkost, předem napěním v dlani, pokud chci peeling, používám rovnou na pokožku. Příjemná vůně i konzistence, objednávám opakovaně, už i jako dárky pro kamarádky.

Picture

Hydratační krém BIO pro dokonalou pleť, 50 ml, SO BIO

Katka (2019-04-02 20:59:27): Příjemný, zejména od té doby, co si ho dávám málo - je "vydatnější" než obyčejné krémy, takže ho stačí menší množství. Líbí se mi i to, že je neparfémovaný (v obličeji jsou mi parfémované krémy nepříjemné).

Picture

Lak na nehty - Younique - 8 FREE, 5 ml, Benecos

Vladka (2019-03-26 20:38:11): Mám tento lak ve vícero barvách. Konkrétně Younique vypadá na obrázku více růžově než ve skutečnosti, v reálu je spíše více nude. Každopádně laky mají srovnatelnou výdrž s laky, které jsem kupovala dříve, nanášejí se velmi dobře, široký šteteček je vyhovující. Otázkou je, jak dlouho lak vydrží v použitelné konzistenci. Cena je velmi příznivá.

Picture

Odlakovač na nehty BIO, 125 ml, Benecos

Vladka (2019-03-26 19:58:02): Příjemný odlakovač, jde opravdu cítit po citrusech. Poměr cena/výkon super. Chce to sice větší trpělivost při odlakování, musí se použít ke kvalitnímu odlakování více odlakovače a nechat nějakou chvíli působit, než se lak uvolní, ale jinak bez problémů. Doporučuji.

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Lucie (2019-03-20 06:30:04): Tento make make up je asi třetím z přírodních, které jsem vyzkoušela a musím říct, že naprosto nejlepší. Příjemná konzistence, vůně, pleť vyladí téměř k dokonalosti! Velmi dobře se roztírá a nevytváří efekt masky. Navíc za příjemnou cenu!

Picture

Balzám na rty BIO, 12 ml, Purity Vision

 (2019-03-16 10:29:30): Tento balzám mohu doporučit, v zimě moje rty dost trpí a s některými balzámy jsem měla pocit, že je to spíš horší než lepší, kůže se napínala a "táhla". Tento vydrží dlouho, vejde se do každé kabelky a rty jsou po něm krásně jemné.

Picture

SUPIRIVICKY - Ajurvédská zubní pasta - bělící, 70 g, Siddhalepa

Hana (2019-03-09 14:13:30): Příjemná, mírně pálivá chuť, budu kupovat znovu, větší balení bych také uvítala.

Picture

Skořice mletá BIO, 100 g, Ecce Vita

Hana (2019-03-09 14:10:59): Výborná a voňavá skořice, super .

Picture

AURA parfém SPÁNEK, 30 ml, Bio Bachovky

Hana (2019-03-09 14:09:28): Bachovky příjemně voní a většinou k usnutí opravdu pomohou, ale ne vždycky. Určitě si je ale koupím znovu a uvidím, jak budou působit dál.

Picture

Anděl strážný - směs květů a koření BIO - dóza malá, 35 g, Sonnentor

Hana (2019-03-09 14:05:29): Velmi dobré kření, pokrm příjemně ochutí, kupím jistě znovu.z

Picture

Rtěnka - Watermelon BIO, 5 g, Benecos

Alena (2019-03-08 12:04:20): Rtěnka má krásnou sytou barvu, velice příjemná na rtech, jídlo samozřejmě nevydrží, jinak velice slušná výdrž, i za mě předčila dražší rtěnky co mám doma, takže super.

Picture

Dýňový olej BIO - zinek, vlasy, nehty, kůže, akné, vnitřně i zevně, 125 ml, Saloos

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:47:59): Jak do salátu, tak na kůži.

Picture

Femina, 50 ml, Naděje

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:46:57): Mě bylinky pomohly s menstruací. Vše proběhlo jak mělo, ač jsem měla jisté problémy a říkala si, že tím aspoň nic nezkazím. I obvyklé bolesti se dostavily mnohem mírnější. Zatím spokojená.

Picture

Rakytníkový olej 100% - zdroj Beta-karotenu, 100 ml

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:42:38): Mám odzkoušené a můžu jen doporučit.

Picture

Himalájská sůl růžová, 700 g, Wolfberry

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:40:48): Jak do vany tak do jídla. Super.

Picture

Divizna velkokvětá - pupeny, 50 ml, Naděje

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:39:50): Prozatím se mi opravdu ulevilo..

Picture

BOROPLUS - indická mast s antiseptickou přísadou a vůní bylin, 25 ml, Emami

Jitka Plešnerová (2019-02-11 08:37:34): Krásně voní, dobře se vstřebává a zklidňuje podrážděnou pokožku. Akorát by mohla být větší :-)

Picture

AKCE listopad Detoxikační maska TILIA, 50 ml, Nobilis Tilia

Ail (2019-02-06 20:37:19): Tahle maska opravdu nemá chybu. Příjemně se nanáší, nestéká, nedrolí se, velmi praktické balení, přenádherně voní a pleť po použití - samet ;-) Díky za ni!

Picture

CORDYCEPS extra PM, 120 kapslí, Purus-Meda

Markéta Šedivá (2019-02-05 15:46:40): Mám pocit,že během zimy zvládám všechny bacily lépe,nemoci se utnou v počátku,budu užívat dále,min.přes zimu.

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Dana (2019-02-02 13:26:54): Nejlepší přírodní krycí make-up na moji aknózní pleť.Stačí ho trochu a krásně zakryje i dost problematickou pleť.Příjemně a hlavně přírodně voní.:-)

Picture

AKCE Pánská toaletní voda Zeste de vetiver L´Ome, 100 ml, Durance exp. 31/12/2020

Hanka (2019-01-31 09:53:43): Můžu doporučit pro každý věk. Používá syn (16 let) i manžel, na každém vyzní vůně jinak a pokaždé krásně. Celkové vyznění je moc příjemné, tóny jsou sladěné, svěží a zároveň trochu zemité, není tam nic, co vás plácne do nosu. A překvapivě dlouho vydrží. Určitě budeme kupovat znovu.

Picture

Kondicionér ALOE VERA 84% - hydratace a ochrana vlasů - 473 ml, Jason

Hanka (2019-01-31 09:49:39): Po hodně dlouhé době přípravek, který pomohl mým extrémně tvrdým, silným a vysušeným vlasům. Vlasy odlehčuje, zjemňuje a tento efekt zůstává i další den, což u většiny kondicionérů nefunguje. Velké balení je pro mě praktické, protože vlasy mám dlouhé a husté a potřebuji kondicionéru hodně. Určitě jej doporučuji pro zjemnění a uspořádání hrubých a nezvladatelných vlasů.

Picture

Zubní krém Bio Vilín & Rozmarýna BEZ fluoru, 75 ml, NEOBIO

Hanka (2019-01-31 09:44:32): Pasta je perfektní- pěnivost akorát, pocit v puse dlouhodobě moc příjemný, čerstvý, vůně je spíš neobvyklá, ale zajímavá, používáme celá rodina.

Picture

Trend sensitiv Stylingový a pečující gel na řasy a obočí - světle oříšková, 9,5 ml, Lavera

Markéta Šedivá (2019-01-30 15:16:01): Naprosto úžasný produkt,miluju ho a nemůžu se vynadívat na svoje obočí.Krásně dotvaruje a dobarví,přirozený a efektivní????

Picture

Deo krystal - přírodní deodorant, 100 g, Sante

Kateřina (2019-01-21 21:22:16): Z krystalu jsem nadšená, je to můj první přírodní deodorant, moc jsem mu nevěřila, ale opravdu funguje. řasenka stačí namazat a celý den nic necítím. Potím se asi obdobně jako bez něj, ale důležité je, že opravdu stále voním. Používala jsem antiperspirant, který krásné voněl, ale večer jsem ho nemohla z kůže smýt, což mě docela děsilo, proto jsem přešla na přírodní produkt.

Picture

OLIVOVÉ MÝDLO ZELENÉ, 100 g, Knossos

Lenka (2019-01-19 11:27:59): Naše oblíbená mýdla. Jedna z mála na trhu, která neobsahují palmový olej! Ekologická, ke kůži citlivá a cenově také příznivá. (Tam, kde je mýdlo v domácnosti často máčeno, může být vhodné jej po několika dnech vyměnit za druhé a původní mýdlo nechat vyschnout (aby se předešlo jejich rozmáčení).

Picture

Chai - polibek orientu BIO, 70 g, Sonnentor

Zdenka (2019-01-18 22:56:27): není tak výrazné v kávě jako Aladinovo koření. Vadí mi, že obsahuje cukr.

Picture

Aladinovo koření do kávy, 25 g, Sonnentor

Zdenka (2019-01-18 22:54:09): Je dosti výrazné, ale v kávě mně chutná.

Picture

Koření na ryby rybáře Svena BIO, 35 g, Sonnentor

Zdenka (2019-01-18 22:51:52): Koření, které mi chutná.

Picture

Aladinovo koření do kávy BIO - dóza malá, 35 g, Sonnentor

Zdenka (2019-01-18 22:50:10): Moc dobrá směs koření, škoda, že se nedá běžně sehnat v obchodech.

Picture

KEKULU - Ajurvédské dětské mýdlo s JASMÍNEM, 75 g, Siddhalepa

Ivona Nečasová (2019-01-17 12:49:07): Pro mě úžasná vůně:),koupím opět.

Picture

AKCE TRIKATU - BIO směs speciálního koření, 50 g, Ecce Vita

Iva Lesová (2019-01-17 08:19:12): Pokud u někoho podle ájurvédy převládá kapha (sliz), je toto koření vynikající. Dá se použít i tak, že s ním posypete třeba obědové jídlo. Lidé kteří mají nízkou hodnotu pitty (vnitřního ohně), mohou pouřít toto koření smíchané s medem, 1-2x za den kávová lžička. Nejlepší ráno v čase kaphy, aby se dobře rozjelo spalování.

Picture

AKCE listopad MANOSA PLUS (BRUSINKA a D-MANOSA) - na záněty močových cest, 100 tablet, Medin Terra Brno

Mirek (2019-01-16 15:49:03): Vidím, že spousta recenzí a všichni spokojeni. Já také. Přečůral jsem všechny

Picture

AKCE listopad ELEUTEROKOK - proti stresu, 100 tablet, Medin Terra

Mirek (2019-01-16 15:43:54): Už se netřesu. Porfektní.

Picture

AKCE listopad Projasňující krém TILIA, 50 ml, Nobilis Tilia

Nina (2019-01-13 22:31:06): Dostala jsem vzoreček a hned musela vyzkoušet. Vzhledem tomu, že je zima, je fajn, že je hutný. Příjemně voní, pleť jsem měla jemnější a i maličko rozjasněnou. Jediná nevýhoda je, že jsou vzorečky moc malé :-))) Myslela jsem si, že bude nic moc jako každý jiný krém a tak jsem ho měla jen na jedno použití. Škoda.

Picture

Krém na ruce Meruňka a bezinkový květ BIO, VEG, 75 ml, Benecos

LTH (2019-01-11 09:21:20): Krém je velice příjemný, dobře se roztírá, rychle se vsákne do pokožky. Vůně není intenzivní, je taková decentní a jemná. Pokožka je po nanesení vláčná a hydratovaná.

Picture

Kysané zelí BIO - s mořskou solí, 500 g, Seeburger

Taťána (2019-01-10 09:06:04): Naprosto super, a to jsem na kysané zelí velkým fajnšmekrem. Ráda bych opět objednala, leč aktuálně není skladem, budu čekat :-)

Picture

Trend sensitiv Přírodní rtěnka No. 24 Červené tajemství, 4,5 g, Lavera

Alena (2019-01-07 13:03:13): Rtěnka je tmavší než na fotce,krásná červená klasika, příjemná na rtech, výdrž dobrá.

Picture

Zubní gel COOL KIDS Tutti Frutti - pro starší děti, 50 ml, Logona

Alena (2019-01-07 12:58:01): Příjemná pasta pro děti, chutná jako žvýkačky, nepálí, mírně pění, děti ji používají rády.

Picture

Green Equinox - Slonová kost, 2,25 g, Alva

Alena (2019-01-07 12:50:53): Dobrá pigmentace i výdrž, krásná tělová barva, lesklý jako rozjasňovač vypadá hezky.

Picture

Green Equinox - Dary moře - přírodní pigmenty, oční stíny, 2,25 g, Alva

Alena (2019-01-07 12:42:54): Úžasná pigmentace i výdrž, odstín zdaleka není tak tmavý jak vypadá na fotce, krásná měděno růžová, je lesklý použila jsem jako rozjasňovač i tvářenku, jsem tmavší typ a vypadalo to krásně.

Picture

Svěží deodorant Zázvor a Limetka, 50 ml, Primavera

NoName (2019-01-06 20:40:06): Super fungující deodorant. Vůně potu není cítit - konečně se nemusím holit!

Picture

Bonbóny originál extra sil​né BÍLÉ - EKONOMICKÉ​, 5 x 25 ​g, Fishermans friend

NoName (2019-01-06 20:33:44): Tyto bonbony jsem dostal na zkoušku při rýmě - protáhnou i hodně ucpaný nos. Na chuť si člověk musí zvyknout, mně zachutnaly.

Picture

Ajurvédské kafe AŠVAGANDA, proti stresu, Plants Med Lab., Indie

Ivet (2019-01-06 14:14:08): Dobrá náhražka klasické kávy, dala jsem si jí po náročnějším pracovním dni a všechny starosti jako kdyby se mě najednou netýkaly. Jen já a kávička :)

Picture

Lichořeřišnice větší - pupeny - tinktura, 50 ml, Naděje

Michal V. (2019-01-02 14:36:24): Dobrý den, začátek roku 2018 pro mne byl ve znamení bolesti kloubů, únavy, opakujících se antibiotik a hlavně neustálými bolestmi zad. Doktoři nevěděli, co mi je. Nakonec jsem skončil na revmatologii s tím že mám zánět ledvin a močových cest. Dostal jsem kortikoidy. Ty zabraly, ale nikdo mi už neřekl že po vysazení mi bude velmi zle. Přetrpěl jsem to... a začal opět sportovat tak, jak jsem byl zvyklý. Jenže se mi bolesti opět vrátily a to během chvíle. Byl jsem zoufalý a navštívil léčitele, který mi dal lichořešnici. Po 14 dnech užívání tinktury se mi stav velmi zlepšil. A pak už jsem si lichořešnici objednával jen u vás. S tím, že ji užívám pravidelně. Záda nebolí, já opět sportuji - pravidelně běhám, plavu, jezdím na hory. A teď v zimě nemám ani rýmu :) je mi dobře. Mohu Lichořešnici užívat dlouhodobě? Kdybych se sám nezajímal asi by mi bylo zle ještě teď. Zásah od léčitele nepřikládám velký význam, ale alespoň mne navedl k lichořeřišnici.

Picture

24 krém - pro NORMÁLNÍ pleť, 75 g, Cannaderm

Helena (2019-01-02 08:03:07): Zkoušela jsem různé krémy na vyrážku okolo nosu. Loni jsem dokonce mazala zinkovou mastí, ale bez úspěchu. Nakonec mi pomohl tento konopný krém. Hůře se roztírá , vůně taky nic moc, ale hlavně, že pomáhá. Mažu i na oči a má citlivá pleť je bez reakce.

Picture

Cannadent Balzám na rty, 4,5 g, Cannaderm

Helena (2019-01-02 07:57:38): Protože jsem trpěla na opary, zkusila jsem konopí a opary opravdu zmizely, rty jsou v zimě dostatečně vyživené. Tyčinka je dost tvrdá, ale zase se v teple nerozpadne jako jiné přírodní balzámy. Chuť je neutrální.