Zákaznické recenze produktů 2018

Tento výběr ze zákaznických recenzí produktů z nabídky eshopu Cestaprirody.cz je i povzbuzením: pište pro ostatní Vaše názory na všechny vyzkoušené produkty. U každého výrobku na našich stránkách je tato možnost. Pomůžete tím ostatním zorientovat se a objevit nové poklady :-) Sama se snažím věci z naší nabídky komentovat v popisu v sekci Výhody a nevýhody. Zde tedy výběr z toho, co Vás potěšilo v období 2018:

Picture

VÁNOČNÍ HVĚZDA - směs éterických olejů, 10 ml, Saloos

Kamča S. (2018-12-27 14:53:13): Můj nejoblíbenější vánoční vonný olejík, okamžitě navodí tu správnou předvánoční a vánoční atmosféru.. doporučuji..

Picture

INTIME - emulze pro intimní hygienu, 200 ml, Cannaderm

Lenka (2018-12-16 15:21:04): Příjemné mýdlo, zmírňuje obtíže, pěkně voní.

Picture

Dětský šampón - s měsíčkem BIO, 500 ml, Urtekram

Lenka (2018-12-11 14:04:28): Dobrý šampon, jsem spokojená.

Picture

Jemný krém na ruce BIO Aloe Vera & Oliva SOFT, 75 ml, NEOBIO

Lenka (2018-12-11 14:01:26): Dobrý krém, hezky voní, jsem spokojená.

Picture

Šampon Regenerační - BIO Lilie a Moringa, 250 ml, NEOBIO

Lenka (2018-12-11 13:52:21): Dobrý šampon, jsem spokojená.

Picture

Balzám na rty Bio Aloe Vera & Oliva, 2 x 4,8 g, NEOBIO

Lenka (2018-12-11 13:42:51): Dobrý balzám na rty, jsem spokojená.

Picture

Rakytníková šťáva BIO, 500 ml, Wolfberry

nina (2018-12-08 19:32:21): Tahle šťáva je pro mne velmi milý překvapením. Testuju ji od léta na doporučení paní Magdy a jsem nadšená. První dojem mě sice spíše zklamal, chuť je nakyslá, ale dá se rychle zvyknout. Nakonec si už neumím představit odpoledne po práci, kdy bych si tuhle šťávu nedala. Je to hotový energeťák, který po náročném dni postaví člověka opět na nohy! V létě ideální smíchat jen s vodou, díky kyselkavé chuti rakytníku je to příjemně osvěžující drink. Teď v zimě nechám chvíli odstát horkou vodu, vmíchám šťávu a med a je to velmi příjemná alternativa k čajům. Za mě palec nahoru!

Picture

ZDRAVÍ PRO ŽENU - hormonální rovnováha, menstruace, klimakterium, 60 kapslí, Organic India

Vrábelová Gabriela (2018-12-03 11:46:29): Užívám ZDRAVÍ PRO ŽENU a MACU v prášku, měsíčky se mi srovnaly, pleť zatím vypadá stejně, možná nějaký pupínek navíc. Občas si udělám i měsíčkový čaj, když si vzpomenu tak si dám 1 lžičku pupalkového oleje (v týdnu tak 3x). Mohu jen doporučit tohle kombo, které užívám asi 6-7 měsíců.

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Hanka (2018-12-03 10:56:43): Řasenka řasy krásně oddělí a zvýrazní. Název s efektem umělých řas je ale poněkud přehnaný. Výdrž není zvlášť dlouhá, to ale přírodní řasenky dělají.

Picture

Henna barva MĚDĚNÁ, 100 g, Henné Color

Tereza (2018-11-28 14:58:15): Čistá Henna bez barvících příměsí. Je to jediná barva na vlasy, která mi nezpůsobuje alergické reakce.

Picture

Ajurvédské kafe AŠVAGANDA, proti stresu, Plants Med Lab., Indie

Šárka (2018-11-27 19:19:46): Kupuji opakovaně, výborná chuť, stačí troška...

Picture

Lotus kořen v prášku - Lotosový kořen - KOHREN, 50 g, Muso

Šárka (2018-11-27 19:17:08): Přijde mi, že opravdu funguje, zlepšuje kašel a co se týká chuti, docela dobré. :-)

Picture

Meruňkový olej - kosmetická masáž, suchá, citlivá pokožka, 50 ml, Saloos

Dana Malá (2018-11-27 18:28:43): Výborný olejíček, jsem spokojená

Picture

Tulsi Brahmi Tea - originální dárková plechovka, 100 g, Organic India

Dana Malá (2018-11-27 18:27:10): Výborný čaj

Picture

Krém BOHATĚ hydratující - ALOE VERA - hydratační řada pro všechny typy pleti, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Zuzka (2018-11-23 14:31:25): Absolutně nejlepší krém!!! Dříve jsem ho používala jen přes zimu, protože je mastnější, teď už celoročně. Vyživující, hydratující, aloe vera je zázrak :-). A za pár korun :-).

Picture

Dlouhotrvající barva SYTĚ BLOND 7, HennaPlus

Helena (2018-11-11 20:14:50): Mám jemné a hodně krátké vlasy. Poslední dobou mi připadalo,že mi žádná barva nedrží. Už dvakrát jsem barvila touto barvou a vždy to bylo super. I kadeřnice si všimla, že mám tmavší vlasy. Nedokážu posoudit, jestli vydrží tři měsíce, protože stříhám každé čtyři týdny, barva se lehce vymývá, ale není to nic tragického. Snad jedinou nevýhodu, kromě ceny, vidím v tom, že po barvení se mi vlasy víc mastí, což je přesně opakem jiných barev, kdy jsem měla vysušené vlasy.

Picture

Čistič pro domácnost s rozprašovačem, 500 ml, Ecover

Helena (2018-11-11 19:56:44): Používám hlavně v kuchyni (dvířka od trouby zvládne bezvadně). Ale ty výpary jsou nepříjemné.

Picture

Hydratační krém BIO pro dokonalou pleť, 50 ml, SO BIO

Katka (2018-10-30 12:27:33): Mám mladou smíšenou pleť s akné. Tento krém je pěkně lehký a zároveň vyživující. Hned po pár použitích mi začalo akné mizet. Na jaro a léto je podle mě skvělý, protože zbytečně nezatěžuje pleť, ale na zimu mi už přijde až moc lehký a musela jsem přejít na výživnější krém. Na jaře se k němu ráda vrátím.

Picture

Grilovací sůl s kořením mletá BIO, 100 g, Sonnentor

Anna K. (2018-10-18 14:04:56): Masu dodává skvělou chuť. Používám skoro na všechno.

Picture

KEKULU - Ajurvédské dětské mýdlo s JASMÍNEM, 75 g, Siddhalepa

Anna K. (2018-10-18 14:02:20): Úžasná vůně pravého jasmínu. Je radost se s ním mýt.

Picture

Aroma esenciální sprej JASMÍN, 30 ml, Florascent

Anna K. (2018-10-18 13:57:12): Skvělá vůně pro milovníky jasmínu.

Picture

KEKULU - Ajurvédské dětské mýdlo s JASMÍNEM, 75 g, Siddhalepa

Jana B. (2018-10-16 14:08:14): Koupila jsem ho pro vnuka a je úžasné. Jak budu něco objednávat koupím ho i pro sebe.

Picture

Porodnické vložky, 10 ks, Natracare

Katka (2018-10-11 14:52:12): Nejlepší ze všech, co jsem po porodu vyzkoušela. Jsou delší, mají opravdu příjemně jemný povrch (oceníte zejména, pokud došlo při porodu k nástřihu a následně k šití!) a navíc mají i jemný lepící proužek, takže drží na místě. Používala jsem je v kombinaci se síťovanými poporodními kalhotkami a opravdu doporučuji.

Picture

Tarika AKNÉ, 50 g, Tarika

Vlaďka (2018-10-06 11:45:06): Mám akné i v dospělosti a toto je jediná maska, která mi pusu hodí do pohody a zbaví mě velkých boláků nejen na krku, ale i bradě. Jakmile vidím, že se mi někde na pleti začne něco tvořit, okamžitě večer nanesu na pleť, nechám 20 minut a tak pokračuji každý večer, dokud akné nezlikviduju, o víkendu si dám i ráno... pleť se mi tolik nemastí. Používám hydratační krém na citlivou pleť a v kombinaci s touto maskou... paráda. Preventivně používám jen jednou týdně. Jsem spokojená. Doporučuji.

Picture

Arganový pleťový olej BIO, 100 ml, Wolfberry

K. Jíchová (2018-10-02 17:35:49): Za mě zatím nejlepší poměr cena-kvalita a příjemná vůně špičkového pleťového oleje.

Picture

Trend sensitiv Lesk na rty No. 9 Chutná broskev, 6,5 ml, Lavera

K. Jíchová (2018-10-02 17:34:18): Lesk na rty broskev - příjemný na rtech, jemně zvýrazní barvu.

Picture

Trend sensitiv Lesk na rty No. 3 Magická červená, 6,5 ml, Lavera

K. Jíchová (2018-10-02 17:32:43): Lesk na rty magická červená - kupuji jej opakovaně, příjemný na rty, ani náznakem nepálí, i když jsem přecitlivělá. Oslnivá rudá barva!

Picture

Raráškovi gumoví medvídci Dobré nálady BIO, 100 g, Sonnentor

Hanka O. (2018-09-26 19:48:51): Výborné, zmizeli během 5-ti minut :-)

Picture

Intenzivní hydratující krém BIO Růže, 50 ml, Lavera

Míla (2018-09-20 12:16:19): Dobře hydratující krém, moc hezky voní růžemi, je řidší, dobře se nanáší a rychle vstřebá. Pleť je po něm sametová, nezamaštěná, mám ho jako denní krém na teplejší období roku. Není ho velká spotřeba, tak se i při vyšší ceně vyplatí. Pleť ho velice dobře snáší, mám suchou citlivou.

Picture

Bílý jíl - Tělová a pleťová maska, 70 g, Saloos

Míla (2018-09-20 12:10:01): velmi mile mě překvapila, dala jsem 2 plné kávové lžičky a 2 lžičky růžové květinové vody salus, vznikla ta nejjemnější kašička. Nanáší se dobře i prstem, smývá se úplně lehce. Pleť je moc pěkná, jemně vypnutá, svěží. Za mně nejlepší maska co jsem měla. Absolutně nedráždí a to mám starou, suchou, přecitlivělou pleť.

Picture

Rozmarýnové rostlinné mýdlo, 100 g, Weleda

Helena (2018-09-09 14:18:42): 

Picture

Egyptská henna - ČISTÁ HENNA v sáčku, 200 g, Five Fives

Marta (2018-09-01 08:59:58): Mám jemné světle hnědé vlasy a po dlouhé době melírování i velmi oslabené...dala jsem si tedy delší pauzu a zkusila tuto hennu. Výborná práce s ní, krásně se nanášela i smývala, ale šla jsem okamžitě do zrz a to mi až tak nesluší. Tak jsem si pořídila tmavě hnědou a to už je dobré:-)

Picture

Rakytníkový olej 100% - není to macerát ani extrakt, je 100% čistý, lisovaný, 200 ml

Lišák (2018-08-24 14:24:38): Je to taková milá plyšová věc na břicho i na kůži. Užívám jej po lžičce ráno a večer, nejméně půl roku, a dřívější problémy se žaludkem se mně vyhýbají. Užívá jej i moje přítelkyně (Liška), je krásně bronzová ;) Neměla problém získat opálení jako od moře. Řekl bych, že jeho účinky jsou opravdové. Není to reklamní tah :)

Picture

Make-up 02 rose discret BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Jana K. (2018-08-22 13:07:23): Tak toto je vážně dobrý make-up. Hodně světlý, dostatečně krycí, s podtónem do žluta. Naprosto mi vyhovuje a ještě lepší bude na zimu. Teď v létě jej "zahřívám" bronzem.

Picture

Oční stín matný - Mauve me BIO, VEG, 2 g, Benecos

Jana K. (2018-08-22 13:02:36): Překrásná studená barva a skvělá pigmentace. Jsem spokojená.

Picture

Tužka na oči - černá - BIO, VEG, Benecos

Jana K. (2018-08-22 13:00:29): Velmi dobrá tužka. Má skvělou pigmentaci a pěkně se s ní pracuje.

Picture

Tužka na oči - hnědá - BIO, Benecos

Jana K. (2018-08-22 12:59:23): Velmi dobrá tužka. Má skvělou pigmentaci a pěkně se s ní pracuje.

Picture

OLIVOVÉ MÝDLO ZELENÉ, 100 g, Knossos

Medi (2018-08-15 10:46:27): Zdravím, na mýdlech jsem ocenila zejména jejich absolutní nezávadnost, protože byly kupovány na skautský tábor, který probíhal v krásné přírodě pod Kralickým Sněžníkem. Letos jsme "zakázali" rodičům přibalit dětem všemožné sprcháče a děti si mydlily ruce i tělo tímto mýdlem. :) Pravda, nemá sice žádnou vůni, ale vůně z lesa a louky bylo stejně tolik, že nebylo potřeba nějakou přidávat prostřednictvím mýdla. :) Mýdlo bezvadně mylo a žádnou zvýšenou citlivost jsme u nikoho nezaznamenali, takže maximální spokojenost. Splnilo vše, co jsme od něj očekávali. :) S přáním všeho dobrého Medi

Picture

OLIVOVÉ MÝDLO BÍLÉ, 100 g, Knossos

Medi (2018-08-15 10:45:20): Zdravím, na mýdlech jsem ocenila zejména jejich absolutní nezávadnost, protože byly kupovány na skautský tábor, který probíhal v krásné přírodě pod Kralickým Sněžníkem. Letos jsme "zakázali" rodičům přibalit dětem všemožné sprcháče a děti si mydlily ruce i tělo tímto mýdlem. :) Pravda, nemá sice žádnou vůni, ale vůně z lesa a louky bylo stejně tolik, že nebylo potřeba nějakou přidávat prostřednictvím mýdla. :) Mýdlo bezvadně mylo a žádnou zvýšenou citlivost jsme u nikoho nezaznamenali, takže maximální spokojenost. Splnilo vše, co jsme od něj očekávali. :) S přáním všeho dobrého Medi

Picture

PRACÍ GEL na bílé a barevné prádlo, 5 l, Sonett

Eva (2018-08-13 21:00:28): Jemně voní levandulí, krásně vypere v pračce i v ruce, naprostá spokojenost.

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Bartůňková DanCzek Hana (2018-08-09 10:45:08): Nejlepší přírodní řasenka jakou jsem kdy měla. Nedrolí se, neobtiskuje se ani když trochu prší

Picture

BB krém - Fair BIO, VEG, 30 ml, Benecos

Zingfeld Ksenia (2018-08-08 16:44:45): Konečně jsem objevila více méně přírodní bb krém, který plní svou funkci. Není žlutý ani oranžový, výborně sjednocuje barvu a maskuje pory a drobné červené žilky. Samozřejmě není to makeup, ale jeho krycí schopnosti mi zcela vyhovují. Neleskne se, nedělá mapy ani nezvýrazňuje nedokonalosti. Nanáším štětcem a jsem spokojená. Pleť mi také nevysušuje. Nejsvětlejší barva je opravdu dost světlá, takže i s bb vypadám bledě jak se sluší )

Picture

Oční stín - So what? BIO, VEG, 2 g, Benecos

Zingfeld Ksenia (2018-08-08 16:40:29): Jemné sametové stíny pro ženy, které upředňostňují nenápadné líčení. Kvůli stínům z drogerky mi vždy slzí oči, ale s těmito žádný problém. Dobře se nanáší, drží průměrně. Benecos mě ještě nezklamal.

Picture

Lak na nehty - Rose passion - 8 FREE, 5 ml, Benecos

Zingfeld Ksenia (2018-08-08 16:38:11): Skvělá barva. Je řídší, výborně se nanáší a nedělá rýhy. Vydrží asi jako běžný lak. Široký štětec, výborně se mi jim nanáší.

Picture

Deodorant CEDR-SANTAL roll-on, 50 ml, Nobilis Tilia ZRUŠENA VÝROBA

Cajthamlová Barbora (2018-08-07 19:49:50): Deodorant je opravdu báječný a skvěle funguje. Mohu jen doporučit. Mimo jiné musím moc pochválit tento e-shop a práci majitelů.... je to nejlepší ochůdek kde najdete vše potřebné. Děkuji.

Picture

COCONUT - ajurvédské kokosové mýdlo, 60 g, Siddhalepa

Veronika (2018-08-06 20:37:27): Používám večer na odstranění make-upu a nečistot. Jelikož mám suchou pleť, tak jsem měla obavy z vysušení...ale byly naprosto zbytečné...pleť vůbec nepne, naopak bych řekla, že hydratuje. Krásně voní po bylinkách.

Picture

Tělové mléko Levandule BIO, 245 ml, Urtekram

Veronika (2018-08-06 20:05:01): Tento produkt je opravdový balzám pro tělo i duši. Používám ho večer před spaním. Mám suchou pokožku a ta je po aplikaci krásně hydratovaná. Běžně vůni levandule příliš nevyhledávám, ale v tomto tělovém mléce je velmi příjemná a uklidňující.

Picture

Micelární voda čisticí - ALOE VERA - hydratační řada pro všechny typy pleti, 500 ml, SO BIO ÉTIC

Veronika (2018-08-06 19:59:32): Poradí si s nečistotou i make-upem. Nejvíc si užívám tu přírodní bylinkovou vůni. Za mě rozhodně ANO :-)

Picture

Krém denní MATUJÍCÍ - ALOE VERA - pro mastnou a smíšenou pleť, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Veronika (2018-08-06 19:55:04): Hotový zázrak. Mám smíšenou pleť a po nanesení krému mám pocit jako bych si již nanesla pudr. Pleť se vůbec neleskne, ale zároveň není vysušená. A cena velmi příznivá. :-)

Picture

Tělové mléko Aloe Vera BIO, 245 ml, Urtekram

Lenka (2018-08-05 17:59:08): Mléko se rychle vstřebá a nezanechává pocit mastnoty. Příjemně voní.

Picture

TEKUTÉ MÝDLO NA SKVRNY - 120 ml, Sonett

Martina Stuchlíková (2018-07-31 11:37:51): super funguje, i když na jednou vyprané kousky už ne.

Picture

Aloe vera gel BIO - s hyaluronem, 100 ml, Urtekram

Barbora (2018-07-26 16:01:22): Aloe Vera gel kupuji opakovaně, protože je naprosto všestranný a velmi účinný. Na hydrataci pleti, na spáleniny, na drobné boláčky nebo poranění. K tomu skvělé, čisté složení. Jsem z něj opravdu nadšená.

Picture

Masážní olej PROTI STRIÍM, 200 ml, Nobilis Tilia

Šandová Kateřina (2018-07-25 12:11:54): Zakoupila jsem už v pokročilém stupni těhotenství, předtím jsem používala střídavě Saloos a Alverde z DM, mažu od začátku těhotenství poctivě každý večer po sprchování a strie zatím nikde :-) Tento olejíček má jemnou a velmi příjemnou vůni, nejpříjemnější ze všech vyzkoušených značek, ale je z nich nejdražší. Vypadá to, že mi už vydrží až do konce těhotenství, jinak bych určitě zakoupila znovu.

Picture

Prémiové BIO Bambucké máslo, nerafinované, 120 ml, Purity Vision

Veronika (2018-07-18 09:55:27): Toto bambucké máslo je naprosto úžasné. Není tak tuhé jako jiná másla a jde dobře nabrat. Má nažloutlou barvu a překrásně voní. Připomíná mi vůni čokoládového balzámu od Nobilis Tilia, který jsem kdysi měla. V dlaních ho nechám trochu rozpustit a po sprchování si ho mažu na celé tělo namokro. Chvilku trvá než se vstřebá, ale pokožka krásně voní (manžel se může učuchat :-) ) a ráno je pěkně vyživená a hebká.

Picture

PLEŤOVÁ VODA RŮŽOVÁ, 200 ml, Nobilis Tilia

Alena (2018-07-18 06:39:12): Používám na dočištění a tonizaci pleti po odlíčení, i na oči, a jsem nadmíru spokojená, voda nijak nedráždí a i vůně je příjemná.

Picture

Deodorant CEDR-SANTAL roll-on, 50 ml, Nobilis Tilia ZRUŠENA VÝROBA

Alena (2018-07-18 06:35:13): Já jsem spokojená, hlavně s vůní, deodorant s sebou nosím v kabelce nebo v batohu, takže při větší tělesné námaze, třeba na túře , použiju vícekrát během dne. Lahvička mi tak v létě vydrží sotva měsíc :-) Ale je to první deodorant, který nedráždí ani po holení a trička mně konečně nesmrdí potem.

Picture

AKCE prosinec Šampon pro suché vlasy, 200 ml, Nobilis Tilia

Alena (2018-07-17 20:50:12): Tak jak mi zpočátku tento šampon vůbec nevoněl a měla jsem obavy, že mi ta zvláštní vůně bude vadit, tak jsem si velice rychle zvykla, hlavně už kvůli tomu, že konečně mě nesvědí celá hlava a nemám lupy. Vyzkoušela jsem kde co a zatím žádný jiný přípravek nepomohl, takže u tohoto šamponu zůstanu. Jen bohužel ta cena. Ovšem za ten výsledek to stojí.

Picture

PRODEJNÍ TESTER - Tonizační krém Vesika, 5 ml, Nobilis Tilia

Alena (2018-07-16 14:04:55): Snad proto, že obsahuje nejméně éterických olejů, soudím tak dle popisu složení, vyhovuje mi nejvíc, má příjemnou neutrální vůni, barvu hodně světle nazelenalou a úplně super konzistenci, trochu hustší, která se velice dobře roztírá a vstřebává. Zatím jsem nadšená a ze všech krémů, které jsem měla možnost od Nobilis vyzkoušet ve vzorcích, se mi zatím líbí nejvíc.

Picture

ATOPIKDERM balzám - bio Karité - bambucké máslo, 50 ml, Saloos

Marie (2018-07-16 13:54:37): Působí hojivě i na suchou kůži. Používám ho i preventivně. Má příjemnou uklidňující vůni.

Picture

Prodejní TESTER - Projasňující krém TILIA, 5 ml, Nobilis Tilia

Alena (2018-07-16 13:51:11): Tento krém velice příjemně a nevtíravě voní, barva a konzistence jsou také příjemné, vyhovují mi. Možná si někdy objednám větší balení, ale zatím je mým favoritem tonizační krém Vesika :-)

Picture

PRODEJNÍ TESTER - Mokřadkový krém - dříve Hydratační Nobela, 5 ml, Nobilis Tilia

Alena (2018-07-16 13:41:28): Tento krém hodnotím jako jeden z lepších od Nobilis Tilia. Je velmi jemný, má skoro bílou barvu a je velice jemně parfémovaný, asi vanilkou. Já osobně ho nemůžu nanášet na vlhkou pokožku, špatně se mi roztírá, ale pokud je pleť po ošetření tonika už suchá, nanáší se dobře a taky se dobře vstřebává, pleť nezůstává mastná. Žádnou alergickou reakci jsem nepozorovala, a to mám pleť hodně citlivou.

Picture

Revitalizující vlasový olej, 50 ml, Tarika

EvaK (2018-07-12 23:55:23): Olej používám zatím krátkou dobu (3týdny), abych mohla vyhodnotit, zda vlasy zhoustnou. Ale jejich vypadávání se dost zlepšilo, zvětšil se objem a vlasy se lesknou... Olej mírně zbarvuje vlasy do oranžova, ale dá se dobře vymýt. Po vmasírování do pokožky hlavy krásně hřeje :-) Za mě doporučuji.

Picture

ALOE VERA GEL 98% - hydratuje, 113 g, Jason

EvaK (2018-07-12 23:45:13): Gel se velice osvědčil na alergickou reakci po opalování. Je příjemný, dobře se roztírá a co hlavně rychle kůži vyléčil.

Picture

Panenský kokosový olej BIO, 300 ml, Wolfberry

Jana S. (2018-07-12 14:12:21): Kokosák používám už několik let, je to nejlepší přípravek na ošetření kůže "po holení". Žádné pupínky, ani suchá kůže, krásně se vstřebá a navíc úžasně voní.

Picture

Květová voda BIO Růže, 1000 ml, Nobilis Tilia

Juli (2018-07-10 14:43:10): Mám smíšenou citlivou pleť. Má pleť je klidná. Pleťová voda mi ji dobře čistí a zklidňuje. K tomu skvěle voní! Doporučuji!

Picture

Mandlový olej JEMNÝ, 200 ml, Nobilis Tilia

PavlaH (2018-07-09 21:02:55): Příjemný olej s použitím jako masažní i místo tělového mléka, používám pro děti na obličej a osvědčil se mi i po lehce červené pokožce od sluníčka :-)

Picture

Bio Tekuté mýdlo Marseille s levandulí, 300 ml, Oléanat

Helena (2018-07-09 08:34:08): Při mytí cítím krásnou levanduli.

Picture

Bio Sprchový gel s verbenou, 250 ml, Oléanat

Helena (2018-07-09 08:31:32): Pěkně pění, ale vůně mi připomíná odlakovač. Ale manželovi voní příjemně.

Picture

Rakytníkový olej 100% - není to macerát ani extrakt, je 100% čistý, lisovaný, 200 ml

Michaela (2018-07-07 20:21:09): Rakytníkovy olej stal miláčkem Pro jeho široké pole působnosti, snadné užití a mega efekt ,při podpoře regenerace a hnědnuti kůže pod jadranským sluncem ;0) Díky za něj.

Picture

BABY opalovací krém NEUTRAL LSF 50+, 50 ml, ECO Cosmetics

Michaela (2018-07-07 20:17:14): Opalovací krémy Eco cosmetics jsem po zvolila pro svou rodinu už třetí rok a nelituji !!! Naopak !!! Jako kosmetička jsem před časem navštívila seminář kosmetických ingrediencí a mnohé mi došlo . Každoročně opakující se podráždění kůže po pobytu u moře u mě 7 leté dcery i u mě .svedění , vyrážka ... léta kupovane opalováky z lékáren už nikdy víc !!! S Eco krémy je kůže nádherná , zdravá , nic nás nebolí , neštípe, nepali . Kupuji pravidelně faktor 20,30,50 I když je člověk díky minerálním filtrům chvíli bílý , než se vsáknou, za zdravou pokožku to jednoznačně stojí !!!! Maximální spokojenost a doporučení 100%

Picture

Kokosové mléko sušené BIO, 500 g, Wolfberry

Helena (2018-06-15 12:21:04): Zatím jsem použila do čočkové polévky, řekla bych, že chutná lépe než z plechovky, příjemné nasládlé.

Picture

AKCE prosinec DĚTSKÝ KRÉM OLINKA, 50 ml, Nobilis Tilia

Lucie (2018-06-15 11:16:40): Olinku jsem začala používat nejprve jako zimní krém pro sebe, protože je hodně výživná a úplně úžasně voní po benzoe. Vzápětí se ale ukázalo, že ji můžu použít všude tam, kde je na kůži potřeba něco zhojit, nebo je podrážděné. Suchá místa zvládla úplně bravurně vyladit. A nakonec se mi osvědčila jako nejlepší krém na rostoucí bříško v těhotenství, nezůstali mi na něm žádné strie - a pak samozřejmě pro miminko na prdelku.

Picture

AKCE prosinec Lak na vlasy BIO Chmel, 150 ml, Logona

Veronika (2018-06-13 08:33:11): Zatím nejlepší ze všech přírodních laků, které jsem použila. Účes pěkně drží, jen je potřeba dát pozor, aby se ho nenastříkalo moc, protože pak jsou vlasy slepené. Používám společně s fénovým tužidlem od Logony. Jsem s produkty velmi spokojená.

Picture

Fénové tužidlo Bambus, 150 ml, Logona

Veronika (2018-06-13 08:24:13): Toto tužidlo příjemně překvapilo. Vlasy hezky natuží a po vyfénování účes pěkně drží. Používám v kombinaci s lakem od Logony. Dříve jsem používala pěnové tužidlo od Alverde, ale toto je mnohem lepší. Za mně tedy rozhodně spokojenost :-)

Picture

MĚSÍČKOVÝ balzám - bio Karité - bambucké máslo, 250 ml, Saloos

Dagmar (2018-06-11 15:49:01): Balzám doporučuji, vynikající i po opalování. Dcera ho používá na jizvu, kterou si masíruje a také se krásně hojí.

Picture

CANNADENT - zásaditá zubní pasta - paradotóza, záněty, citlivé krčky, 75 g, Cannaderm

Eva Vaňková (2018-06-09 22:36:32): Skvělá pasta, už po prvním použití jsem pocítila změnu k lepšímu, pač mám hodně citlivé zuby na teplé, ale hlavně na studené. První pasta, s okamžitým účinkem. Výborná je i ALOE FRESH u té se jsem pozorovala zlepšení asi za týden.

Picture

Ostropestřecový olej, RAW, 750 ml, Wolfberry

Marie (2018-06-05 07:27:45): Lahodný, bez hořkosti, výborný do salátů, pomazánek. Používám místo olivového oleje. Nesrovnatelně lepší než "kvalitní" u nás dostupný olivový olej.Ostropestřecový olej lze polknou ze lžíce, olivový ne. Navíc, v tomto obchodě, super cena za velmi kvalitní výrobek

Picture

SUPIRIVICKY - Ajurvédská zubní pasta - bělící, 70 g, Siddhalepa

Antonín Hanák (2018-05-17 15:02:00): Zubní pastu jsem si objednal již podruhé. Trpím částečnou paradentózou a běžné dezinfekční prostředky a ústní vody se doteď u mě míjeli účinkem. Na radu známého jsem objednal pasty Sumudu a Supervicky a jejich kombinací při čištění zubů (po 2 měsících), mohu konstatovat, že dásně se mi zpevnili a proces paradentózy se zastavil a stav se nezhoršuje. Což je pro mě obrovská výhra. Zuby mi nevypadli a v kombinaci se sérem Canadent jsem se všemi třemi produkty velmi spokojen a rozhodně je doporučuji k vyzkoušení. Mám jen jednu výtku, kterou, ale distributor není schopen ovlivnit. A sice 75 g balení je moc malé. tradiční balení okolo 100 g by bylo lepší. jinak mě nenapadá, co bych produktům vytkl.

Picture

Henna barva MAHAGON, 100 g, Henné Color

Simona (2018-05-16 13:54:26): Tuto Henu používám už dlouhé roky a vždy se k ní znovu a znovu vracím. Mám jemné vlasy a jsou po ní silnější a hezky se lesknou. Barva vlasy neničí a krycí schopnost je stejná jako u chemických barev. Pokud do ní přidáte trošku olivového oleje, tak máte bezvadnou kúru na vlasy a ještě se i lépe nanáší. Doporučuji!

Picture

Henna barva BORDÓ, 100 g, Henné Color

Simona (2018-05-16 13:53:11): Tuto Henu používám už dlouhé roky a vždy se k ní znovu a znovu vracím. Mám jemné vlasy a jsou po ní silnější a hezky se lesknou. Barva vlasy neničí a krycí schopnost je stejná jako u chemických barev. Pokud do ní přidáte trošku olivového oleje, tak máte bezvadnou kúru na vlasy a ještě se i lépe nanáší. Doporučuji!

Picture

Kondicionér FAMILY hydratační BIO MANGO a ALOE, 150 ml, Sante

Pinkavová Andrea (2018-05-13 19:52:40): Miluju škoda že nedělají i šamponovou verzi :(

Picture

Rtěnka - Watermelon BIO, 5 g, Benecos

Irena Benešová (2018-05-03 20:26:59): Nyní moje nejoblíbenější rtěnka, která svými vlastnostmi předčila i luxusní značkové rtěnky. Jemná konzistence i barva, přesto vydrží téměř celý den. To vše za velice příznivou cenu.

Picture

Difuzér se zvlhčovačem vzduchu - keramický, Nobilis Tilia

Anička (2018-04-29 08:47:30): Krásný design. Jednoduchá obsluha. Po odpaření skoro veškeré vody se sám vypne. Hezky provoní menší místnost.

Picture

Egyptská henna - ČISTÁ HENNA v sáčku, 200 g, Five Fives

Miluše (2018-04-25 17:21:36): Tuto hennu míchám s měděnou a jsem maximálně spokojená, používám již dlouho.

Picture

Egyptská henna - MĚDĚNÁ, 100 g, Five Fives

Miluše (2018-04-25 17:17:14): Používám opakovaně, jsem maximálně spokojená, vlasy netrpí jako při chemickém barvení, naopak jsou silné, zdravé, lesklé.

Picture

Ochranný sluneční krém SPF 25, 75 ml, ECO Cosmetics

Ema (2018-04-24 13:27:52): Příjemně mě překvapila krásná vůně tohoto krému! Má navíc dobrý vliv na strukturu pleti. Funguje tedy nejen jako opalovací krém ale i jako krém na obličej k denímu nošení.

Picture

Tamanu olej - silně protizánětlivý, pomáhá zacelovat rány, jizvy, akné, 20 ml, Nobilis Tilia

Nina Č. (2018-04-18 20:29:33): Po pěti letech od mé první recenze musím napsat další nadšenou, léty prověřenou. Tamanu olej je "must have" do každé domácnosti! Zima je pro mou kůži nepříjemné období, kdy se začne objevovat kde co. Letošní únor mě trápily loupající se fleky na víčkách i pod očima. Doktorka si nevěděla rady, alergii nemám na nic, kosmetiku používám stále stejnou. Mazala jsem vším možným, až jsem se nakonec odvážila dát Tamanu olej i na tak citlivé místo, jako jsou víčka a oční okolí. Dost jsem s tím otálela, protože nepříjemná vůně ve mně vzbuzovala nedůvěru, že by se olej neměl dostat blízko očím. Nakonec jsem to riskla a začala víčka pravidelně mazat. Do cca 7 dní bylo po problému! Takže na "nespecifikovatelné" kožní problémy můžu olej jen a jen doporučit. Co se týká očního okolí - nepřehnat to s množstvím olejem, protože jakmile se dostane do oka, štípe;-) Kromě skvělých léčebných účinků jsem vypozorovala i vyhlazení kůže kolem očí, takže při pravidelném použití asi i skvělá prevence proti vráskám :-) Za mě 1*

Picture

Micelární voda REACTIVE - pro citlivou a reaktivní pleť, 150 ml, JONZAC

Elichová Jitka (2018-04-17 21:06:30): Jsem naprosto nadšená, krásně odličuje a oproti odličovacim mlekům a olejům nezalepuje oci a nepálí. Voda je moc příjemná. Hlavně nemám ráno oteklé oči. Zatím nejlepší odličovač co jsem kdy měla.

Picture

Dětské tělové máslo - i na kojenecké akné a šupinky na hlavičce, 100 ml, Purity Vision

Pavla Typlt Kopáčková (2018-04-12 08:02:45): Nedám v péči o pokožku dopustit na bambucké máslo a kokosový olej. Používám je nejenom při běžné péči, ale při při různých kožních problémech, např. opruzeninách, zapařeninách, vyrážkách, suchých místech. V této skleničce je oboje spojeno dohromady (navíc bambucké máslo od Purity Vision můžu porovnat třeba se Saloosem a je rozhodně lepší) plus ještě hojivý konopný olej, u kterého mám problém s vůní, což tady odpadá. Výsledek musím opravdu pochválit. Měsíčnímu synovi skvěle pomáhá proti opruzeninám na zadečku, šestileté dceři pomohl se suchou kůží na tvářích. Máslo se skvěle roztírá, není hutné, stačí maličko. Vůně je příjemná, neodrazující.

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Hanka (2018-04-11 16:22:19): Moje první přírodní řasenka. Nanáší se dobře, efekt zvýraznění řas je slušný. Během dne trochu opadá. Odličování je snadné.

Picture

KEKULU - Ajurvédská dětská zubní pasta, 40 g, Siddhalepa

Petra (2018-04-11 07:18:59): Pasta je oblibena u me dcery, bohuzel, ale s obsahem SLS!

Picture

AVENIA - regenerační obličejový olej - žilky, kuperóza, suchá pleť, 20 ml, Saloos

Míla (2018-04-10 07:13:14): Olej je co do účinku výborný, zklidní pleť, na žilky to chce asi delší dobu používání. Vůně je celkem nic moc, taková nevýrazná jako tráva, ale není to nepříjemné.

Picture

RŮŽE BIO - květinová voda - luxus, ženskost, harmonie, 500 ml, Saloos

Míla (2018-04-10 07:08:59): Opravdu luxusní a skvělá voda, používám hojně nejen pod pleťový olej ale i krém, po holení podpaží. Dokáže velice dobře zklidnit podrážděnou pleť. A ta vůně....nádhera.

Picture

Make-up 03 beige doré BIO - s SPF 15, 30 ml, SO BIO

Zuzana (2018-04-09 14:08:10): Můj první přírodní makeup, a musím říct, že mě příjemně překvapil. Co do krytí nemám co vytknout, pěkně voní, praktické balení. Výdrž taky slušná, jen k večeru už je takový slitější na čele (resp. mastnějších místech). Jediný drobný kříž může být s výběrem odstínu, neboť jsou jen tři a nemusí sednout každému... Mám tento prostřední a je tak těsně akorát teď na jaro (možná trochu oranžovější), takže zvažuju koupit všechny tři, abych je mohla míchat mezi sebou v průběhu celého roku..:)

Picture

PLEŤOVÁ VODA MATEŘÍDOUŠKOVÁ, 500 ml, Nobilis Tilia

Silvie Mařáková (2018-04-05 15:09:45): Tuto vodu jsem si oblíbila nejen pro dokonalé čistící účinky, ale i během dne k osvěžení pleti a co je její velké plus- neštípe vůbec do očí. Vůně mateřídoušky je navíc velice příjemná, krásně zklidňuje.

Picture

Krém denní MATUJÍCÍ - ALOE VERA - pro mastnou a smíšenou pleť, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Karolina (2018-03-26 19:45:47): používám na přítelově mastnější pleti a je to fajn :)

Picture

Regenerační šampon rhassoul - s lávovou zemí BIO, 500 ml, Urtekram

Karolina (2018-03-26 19:40:13): úžasný šampon, úžasná vůně..co dodat :) paráda :))) vlasy si rochňají :))

Picture

Hydratační maska Bio Aloe vera & Acai, 2 x 7,5 ml, NEOBIO

Karolína (2018-03-26 19:37:44): moc příjemná maska, udělala přesně to co měla, pleť byla taková hezky rozjasněná, pevnější... :) mám smíšenou pleť..

Picture

24 h Balance krém Bio Meruňkový olej & Ibišek, 50 ml, NEOBIO

Kusá Karolína (2018-03-24 15:22:05): Příjemné překvapení za pár korun, velmi fajn záležitost i na smíšenou pleť :) doporučuju :)

Picture

Pěnové mýdlo pro děti s měsíčkem, 200 ml, Sonett

Radka (2018-03-23 23:32:18): Děti jsou z mýdla nadšené, hlavně kvůli jeho krásné vůni. Výborně myje. Určitě zase pořídíme.

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

Veronika (2018-03-22 09:17:23): Výborná pasta, skvěle pění, stačí malé množství, skvělá chuť a svěžest, velké balení. Používám pravidelně, střídám s pastou SUPIRIVICKY.

Picture

Mycí prášek RHASSOUL, 200 g, Alva

Veronika (2018-03-22 09:15:28): Používám pravidelně jako součást večerní péče. Nejdříve pleť odlíčím a vyčistím, poté nanesu jemnými krouživými pohyby Rhassoul, nechám pár minutek působit a poté smyji a nanesu noční krém. Pleť se mi podstatně zlepšila, méně se mastí, nemám žádné pupínky ani akné, póry jsou staženější. Nevýhodou je trochu náročnější aplikace, rozmíchávání v malé mističce s vodou, oplachování trvá kapku déle. Lez použít i jako základ pleťové masky a přimíchat v podstatě cokoli dle potřeby.

Picture

AKCE prosinec Detoxikační maska TILIA, 50 ml, Nobilis Tilia

nina (2018-03-21 20:42:08): Tato maska je opravdu luxusní záležitost. Stačí si ovonět a opravdu budete ztraceni. K maskám jsem obecně dost nedůvěřivá a kromě lávovky či neemu se do větších experimentů nerada pouštím. Ale pořád jsem házela okem po nějaké masce na zimní období, vyzkoušela jsem Avokádovou masku od stejného výrobce, která na mou citlivou pleť vůbec neseděla (po umytí mě několik míst na tváři štípalo a děsila jsem se, zda se do rána neosypu, což se naštěstí nestalo, ale zkušenost jsem opakovat znovu nechtěla...:-) ). Ale nevzdala jsem to a hledala dál, až jsem nakonec došla k této masce a nelituju. Skvěle sedí i na citlivou pleť, nekonalo se žádné zarudnutí, žádné pálení či svědění, pleť vypadala krásně naducaně..Jako obrovské plus je nádherná vůně, na které se člověk stane velmi rychle závislý. Doporučuju!

Picture

Čistá Lavaerde (lávová zem) v práškové podobě 1 kg, Logona

Zlata Kačerová (2018-03-21 20:06:17): Osvědčily se mi 2 až 3 lžíce jílu, 3 kapky jojobového oleje, takové množství vody, aby konzistence byla hutnější. Vlasy nefénuji, nechávám je uschnout jen tak a projevila se na nich jejich přirozená vlnitost, první den jsou načechrané jako obláček, druhý den jsou trochu zplihlé. Vlasy rozčesávám kartáčem z kančích štětin, běžným hřebenem vlasy nerozčešu, vlastně je nemám nikdy moc rozčesané protože jsou najednou tak husté a objemné. Myji ji je každé 3-4 dny. Nikdy jsem neměla krásnější vlasy. Doporučuji.

Picture

Tvářenka No.02 Fresh Rose - Svěží růže, 3,5 g, NEOBIO

Katarína (2018-03-19 18:51:40): Fantastická tvářenka,krásně rozjasní :)

Picture

SUPIRIVICKY - Ajurvédská zubní pasta - bělící, 70 g, Siddhalepa

Jana B. (2018-03-16 16:04:23): Pastu používám už několik roků. Ne kvůli bělícím účinkům, ale proti krvácení dásní. Moje zubařka si toho taky všimla, že se mi zlepšila kvalita dásní a mám přírodní barvu zubů. Doporučila jsem ji i známým - zatím si nikdo nestěžoval, ale pro svoji chuť a svíravé účinky nemusí každému vyhovovat.

Picture

Zubní gel HAPPY KIDS Jahoda - pro první zoubky, 50 ml, Logona

Jana Bojková (2018-03-16 15:52:47): Pastu jsem koupila pro vnuka - rok a měsíc. Podle dcery (maminky) má z čištění zubů ještě větší radost - připadá si jako velký a ještě to dobře chutná. Až začne mluvit, rozepíšu se více. Pěkný den Jana B.

Picture

Jojobový olej BIO - vlasy, suchá, citlivá i aknózní pleť, 250 ml, Saloos

Petra (2018-03-16 15:23:47): Jojobovy olej je moje láska, bez něj už bych nemohla být. Večer si nastříkám na čistý odlíčený obličej růžovou vodu a namažu se několika kapkami jojobového oleje. A má pleť si lebedí.

Picture

Mandlový krém na citlivou pokožku rukou, 50 ml, Weleda

nina (2018-03-03 19:39:28): Tento krém mi několik let unikal, nikdy mě nenapadlo si ho pořídit, dokud jsem ho nedostala jako dárek :-) A musím říct, že jsem velmi mile překvapená! Krém má tekutější konzistenci než je u krémů na ruce zvykem, po namazání se rychle vstřebá, takže ideální společník do práce, kde si nechcete zapatlat klávesnici. Navíc je opravdu skvělý i na citlivou kůži, neštípe, hydratuje tak akorát, a jemně voní po mandlích. Je to takový ideální krém na udržení hydratace během dne, na večer bych zvolila něco mnohem mastnějšího. I tak dávám 1*

Picture

Šampon niaouli-guarana BIO - skvělý proti padání vlasů, 250 ml, SO BIO ÉTIC

Koci (2018-03-02 22:21:45): Většinou mé nadšení z každého nového přírodního šamponu přešlo dva tři dny po umytí, kdy mě začala svědit hlava, na vině nejspíš coco-sulfate, nahrazující SLS v drogérkové kosmetice. Takže jsem přesedlala na mýdlové šampony a následně na lávovou zem, která mi ale při dlouhodobém používání nesedla (suché konce a třepení). Bez velkého očekávání jsem tedy vybrala tento šampon, jelikož jsem ve složení coco-sulfate nenašla a musím říct, že ve spojení s regeneračním kondicionérem od Kiss My Face je to to nejlepší, co jsem kdy použila a po letech jsem našla svůj zlatý grál. :) Vlasy jsou čisté, pevné, lesklé, předčasně se nemastí, mají objem a přirozeně se vlní. Rozhodně doporučuji.

Picture

Miss Treated Kondicionér BIO - pro poškozené a barvené vlasy, 325 ml, Kiss My Face

Koci (2018-03-02 22:10:39): Potřebovala jsem ozdravit konce vlasů, které se mi po dlouhodobém používání lávové země začaly třepit a byly hodně suché. Mám barvené, těžké, husté a nepoddajné vlasy, takže jsem se obávala, že po použití výživného kondicionéru budou plihnout a rychle se mastit, ale moc příjemně mě překvapil. Vlasy skvěle hydratuje, jsou nádherně lesklé až do dalšího umytí, ale přitom mají pořád objem a přirozeně se vlní. Vůně je trochu nezvyklá, ale rozhodně ne nepříjemná. Za mě velká spokojenost.

Picture

Rostlinná barva na vlasy - Henna - Přírodní červená, 100 g, Sante

Šárka S. (2018-02-28 16:50:03): Barvu na vlasy Henna - přírodní červená používám už spoustu let a neustále si ji dokupuji. Přirozená barva mých vlasů je špinavá blond a tento odstín mi skvěle sedí. Není to vyloženě červená, spíše červeno-zrzavá. Vlasy ještě dlouho po umytí vypadají velice dobře, jen konečky mi trochu "chemlovatí", ale k tomu pak používám balzám.

Picture

Zpevňující noční krém, 50 ml, Lavera

Brita (2018-02-27 21:33:27): Tak tento krém budu kupovat pravidelně. Na moji smíšenou, 47 let starou pleť sednul dokonale. Mažu večer, ráno je pleť ani suchá ani mastná, odpočatá.

Picture

PRODEJNÍ TESTER Bioaktivní omlazujcí krém, 5 ml, Nobilis Tilia

Jitka Šottová (2018-02-27 21:30:18): Krém je velice lehký, hned se vsákne. Pleť je po něm opravdu v dobré kondici. Jen vůně je dosti intenzivní, doporučuji nejdrív vyzkoušet vzorek.

Picture

Měsíček BIO, 50 g, Sonnentor

nina (2018-02-27 19:28:12): Měla jsem možnost porovnat měsíček od konkurenčního českého výrobce a vůbec se nedají srovnávat. Sonnentor je od prvního pohledu neskutečně někde jinde, jako byste si ho natrhali na své vlastní zahradě a usušili, jak do barvy, tak kompaktnosti. Pokud měsíček, tak jedině od Sonnentoru!

Picture

Přírodní Jádrové mýdlo, 100 g, Klar

Michal (2018-02-23 18:16:55): Super mýdlo s kvalitním složením. Pěkně mydlí - pění. Používám ke sprchování i místo šampónu. Složení je prakticky totožné s mýdlem AlmaWin, které má navíc citrónovou vůni.

Picture

Rostlinné jádrové mýdlo, 100 g, AlmaWin

Michal (2018-02-23 18:15:20): Super mýdlo s kvalitním složením. Pěkně mydlí - pění. Používám ke sprchování i místo šampónu. Citronová vůně je trochu divná, ale není nepříjemná. Složení je prakticky totožné s mýdlem KLAR, které je bez citrónové vůně.

Picture

AKNEA - ošetřující krém, 75 g, Cannaderm

Helena (2018-02-22 08:33:41): Původně jsem koupila krém pro manžela, ale začala jsem ho i já používat bodově na jednotlivé pupínky. Funguje skvěle, dobu hojení zkrátí asi tak na polovinu. Musí se ale mazat pravidelně, když zapomenu, tak se pupínek znova probere. Jenom ta vůně mi je nepříjemná.

Picture

Sérum sjednocující BIO pro dokonalou pleť, 30 ml, SO BIO

Zingfeld Ksenia (2018-02-16 14:55:19): S tímto produktem jsem velice spokojená. Mám problematickou pleť - velmi dehydratovanou a postiženou červenými žilkami, navíc se místy leskne. Žádné speciální krémy mi nepomohly tolik jako toto sérum a krém. Opravdu sjednocují pleť a ta pak vypadá krásně. Žádný bb krém už pak nepotřebuju. Po několika měsících používání žilky jsou méně vidět, i když to výrobce neslibuje. Je to snad dobrým složením )))

Picture

Hydrofilní odličovací olej LEMON TEA TREE - mastná, mladá pleť, akné, 500 ml, Saloos

kel (2018-02-09 21:28:12): Po milionu druhů vyzkoušených odličovačů od Nivea až po Neuregonu atd. mi nejvíce prostě vyhovuje kosmetika od Saloos. Miluju to, že je přírodní a tohle velké balení je pro mne ideální koupě. Vydrží to strašně dlouho a ano stačí navlhčit odlič. tamponek vodou, nanést olejíček a odlíčit. Pleť mám vláčnější a není tak napjatá jak po ostatních odličovačích. Navíc už nemusím dále mazat krémy.

Picture

Šampon niaouli-guarana BIO - skvělý proti padání vlasů, 250 ml, SO BIO ÉTIC

Wittigschlagerová Petra (2018-02-08 14:02:07): Šampon používáme já i moje dcera. Oběma nám vyhovuje. Šampon příjemně voní, pění. Máme po něm hezké a lesklé vlasy. Zrovna jsem si ho chtěla objednat a mrzí mě, že není.

Picture

Zubní pasta Myrha - vhodná při homeopatické léčbě, 75 ml, Sante

Hanka (2018-01-31 14:42:55): Překvapil mě super rychlý čistící účinek, příjemně lehounce nasládlá chuť, po vypláchnutí vodou neutrální. Zvolila jsem ji, protože mám extra citlivou pleť na jakékoliv vůně i "příchutě".

Picture

Masážní olej s arnikou - svaly, šlachy, regenerace, proleženiny, 100 ml, Weleda

Veronika (2018-01-29 17:26:45): S arnikovým olejem mám výborné zkušenosti a používám ho neustále. Je výborný na oteklé nohy v těhotenství, bolavé svalstvo po sportu nebo na křečové žíly. Krásně pokožku hydratuje, zahřeje a uvolní. Určitě stojí za vyzkoušení! :)

Picture

Šampon niaouli-guarana BIO - skvělý proti padání vlasů, 250 ml, SO BIO ÉTIC

Jana (2018-01-29 11:37:41): I já jsem se jala šampon vyzkoušet na základě doporučení paní Magdy. Zatím jsem myla jednou, ale mytí je s ním příjemnější než s Kiss My Face Whenever, který je trochu jakoby patlavý a gelovatý a nevím přesně, jak to popsat: snad moc aloe a arganového oleje. Tento šampon od So’Bio působí i při mytí jaksi čistěji, není vůbec patlavý a mám pocit, že i dodává vlasům na objemu.

Picture

Excel Eco prací prostředek, 6 kg, Qalt

Lidka (2018-01-27 18:38:26): Na tomhle pracím prášku mě baví, že krásně voní a že koupí podporuji českého výrobce.

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

Lidka (2018-01-27 18:35:38): Tuhle zubní pastu mám ráda pro její skvělou chuť. Již jsem s ní podarovala rodinu. Na alternativní věci se někteří dívají skrz prsty, ale tahle pasta chutná i voní jako konvenční pasta, takže ji obdarovaný opravdu používá a neschovává ji do šuplíku a já mám dobrý pocit, že jsem udělala něco pro jeho zdraví.

Picture

Jehličnanová koupel uvolňující - posílení imunity, při bolestech svalů a při chřipce a nachlazení, 200 ml, Weleda

Helena (2018-01-26 10:59:03): Krásná přírodní vůně, žádná vlezlá napodobenina.

Picture

Mléko odličovací s obsahem oslího mléka BIO, 200 ml, SO'BIO ÉTIC

Helena (2018-01-26 07:05:41): Mám už 2. balení, je příjemné, dobře odličuje. Mám citlivější pleť, snáším bez problémů.

Picture

Jahody - sušené mrazem, 20 g, Wolfberry

Eva (2018-01-23 11:45:44): Výborné - děti se po nich můžou utlouct :-) Dávám jim je občas do školy místo dobrůtek.

Picture

Trend Sensitiv Tekuté oční linky No. 1 černé, 2,5 ml, Lavera

Eva (2018-01-23 11:42:51): Mám tyto linky již po několikáté - jsem spokojena. Drží, nedrolí se. Voděodolné tedy nejsou :-) Nevadí ani když mám kontaktní čočky. Jediné, co my vadí je nanášecí hrot. Mám radši štětečky.

Picture

ALOE VERA GEL 98% - hydratuje, 113 g, Jason

Věrka (2018-01-17 11:19:10): Několik let jsem měla na nohách, nejprve na chodidlech, posléze zboku na nártech, problém s velmi svědící, loupající se kůží, vznikala zde úplně rozedraná místa. Nic na to nezabíralo, nehojilo se. Až nyní tento gel zabral, svědění zcela ustalo a kůže se krásně hojí. Super! :-)

Picture

Whenever Šampon BIO - pro časté mytí s vůní Lemonu, 325 ml, Kiss My Face

Jana (2018-01-17 08:53:20): Na šampon jsem měla několik let zálusk, jelikož na různých diskusích si uživatelky pochvalovaly, že snad omezuje i rychlé zmašťování vlasů. Tak u mě se zrovna takto neprojevuje, na to je naopak pro mě zcela bezkonkureční Logona, naopak šampon Whenever je hodně (možná na moje vlasy trochu příliš) hydratační. Co mi v něm patrně prospívá, je Aloe a mořská sůl, naopak bych umenšila obsah arganového oleje. Ale i tak se mi to teď i částečně hodí, protože jsem potřebovala šampon, který by mi zregeneroval přesušené a lámající se vlasy po barvení čistě rostlinnými barvami (bohužel). Také jsem potřebovala uklidnit patrně opět počínající alergické projevy na amlu – ano, mám silně tohle podezření, není to poprvé.

Picture

Kondicionér MERUŇKA - pro hydrataci a ovocnou vůni vlasů - 473 ml, Jason

Vlasta (2018-01-16 16:21:16): Má tekutější konzistenci, snadno se vtírá do vlasů a vážně moc hezky voní. Mám hodně suché vlasy a po týdnu používání zlepšení zatím nepozoruji. Zkoušela jsem i kondicioner Jason Aloe vera, vůně mi moc nesedla a byl výrazně hutnější, ale hned po prvním použití byl znát rozdíl, vlasy byly jemnější a hladší.

Picture

HŘEBÍČEK - éterický olej, původ: Zanzibar, 20 ml, Saloos

Olga (2018-01-07 01:13:58): Splnil očekávání

Picture

Mladý ječmen šťáva BIO, 350 g, Wolfberry

Ivana (2018-01-06 20:11:05): Tento produkt jsem si zakoupila na doplnění železa v krvi jelikož trpím dlouhodobě na chudokrevnost, přesné výsledky se dozvím až v únoru kdy jdu na kontrolu. Ale již teď směle můžu říct, že se výsledky dostavily. Citim opět energii, opadla únava, zimomřivost, zlepšil se tonus pleti. Musím poděkovat paní Magdě za doporučení při výběru toho správného ječmene. Děkuji a doporučuji. Taktéž doporučuji krém Salva derm z Alvy na dermatitidu, recenze napsaná.

Picture

Čistá Lavaerde (lávová zem) v práškové podobě 300 g, Logona

Šmídová Šárka (2018-01-02 17:40:52): 

Picture

Dětské čistící ubrousky, BIO bavlna, 60 ks, ORGANYC

Marie P. (2018-01-02 12:47:34): Rozhodně příjemné a poměrně hodně velké - což je praktické, používáme je totiž pro některé účely i my dospělí a naprosto nám vyhovují. Jedinou nevýhodou je vysoká cena, ale asi nejsem dnešní... I tak mi ale tentokrát stály za zakoupení. A příště uvidím... ale nějaké ubrousky z drogerie napuštěné brutální chemickou směsí se mi kupovat nechce, leda snad jako nouzovka na umazané ruce/boty na cestách. Od té doby, co se učím s dcerou chemii (8. a 9. třída), dověděla jsem se dost, aby hledala pomoc obrazně řečeno na louce - v Boží lékárně, a ne v produktech zvrácené a jedovaté doby... Takže díky za Organyc :-)

Picture

Henna barva KAŠTAN, 100 g, Henné Color

Marie Polasková (2018-01-02 11:34:52): Ještě k těm odrostům: jsou viditelné, ale asi jen když se na to soustředíte, přechod z mahagonu je nenásilný, přirozený. Předpokládám, že po jednom dvou dalších barveních se ještě více zmírní. Na mahagonové části vlasů se kaštanový odstín projevil tak, že mahagon do značné míry překryl nebo spíš utlumil, čemuž jsem ráda, o to mi šlo, ale vzhledem k tomu, jak je ten kaštan nenápadný odstín, jsem spíše spokojená, že mahagon trochu prosvítá a dodává vlasům jiskru.

Picture

Henna barva KAŠTAN, 100 g, Henné Color

Marie Polasková (2018-01-02 11:28:45): Dobrý den, jsem na tom stejně: po letech mahagonu jsem se chtěla zbavit "červené hlavy" a tři hodiny jsem si nechala na vlasech kaštan. Na víc jsem právě neměla čas, ale přes to, co píší jiní, mně ty tři hodiny i méně vždy bohatě stačily. Doufala jsem ve šmrncovní hnědou, tedy v hnědou s mírným pikantním kaštanovým nádechem, a překvapilo mě, jak nevýrazný až popelavý ten odstín je. To i má původní barva vlasů byla zajímavější! Nepoužívám už dlouho citrón, ale moc nevěřím, že zrovna on by to změnil. Nicméně s touto značkou jako takovou jsem zcela spokojená, na mikádo mi stačí půl sáčku (nebo dvě třetiny), a odstín budu možná řešit malým přídavkem mahagonu, pokud si na něj nezvyknu nebo se po více barvení nezlepší. Světlost barvy je ideální, ani světle hnědá, ani hodně tmavá, je tak akorát. Když jsem kdysi použila odstín hnědá, byl strašně tmavý, do toho už nepůjdu. Zdravím :-)

Picture

Prášek na praní - sypký, 7,5 kg, ECOVER

Marie Polasková (2018-01-02 11:10:53): Za pět hvězdiček. Překvapilo mě, jak nádherně voní. Na kvalitu praní si nemůžu stěžovat. Další krůček k odbourání chemických útoků na náš život. Uvítala bych nižší cenu, samozřejmě...