Zákaznické recenze produktů 2017

Tento výběr ze zákaznických recenzí produktů z nabídky eshopu Cestaprirody.cz je i povzbuzením: pište pro ostatní Vaše názory na všechny vyzkoušené produkty. U každého výrobku na našich stránkách je tato možnost. Pomůžete tím ostatním zorientovat se a objevit nové poklady :-) Sama se snažím věci z naší nabídky komentovat v popisu v sekci Výhody a nevýhody. Zde tedy výběr z toho, co Vás potěšilo v období 2017:

Picture

Vlasový gel Style + Shine, 50 ml, Logona

Novotná Martina (2017-12-27 08:35:46): Opravdu výborný gel na vlnité vlasy. Neslepuje a přitom dodává účesu pružnost.

Picture

Micelární voda čisticí - ALOE VERA - hydratační řada pro všechny typy pleti, 500 ml, SO BIO ÉTIC

Svatka (2017-12-20 14:11:34): Používám na odličování obličeje od make-upu (nepoužívám na oči) - dobře odličuje. Pak ještě dočišťuji pleťovou vodou. Jsem spokojena.

Picture

Růžová voda 100% - náhradní náplň, 250 ml, Purity Vision

Petra (2017-12-14 17:22:56): Jsem spokojená

Picture

Basis sensitiv - Hydratační krém Q 10, 50 ml, Lavera

Veronika kučerová (2017-12-14 14:36:16): Tento krém si kupuji pravidelně, pomáhá mi na suchou pleť a na vrásky u očí, kůže je pružnější, napnutá. Zkusila jsem již hodně krémů, ale s tímto jsem opravdu spokojená. Veronika

Picture

CANNADENT regenerační sérum, 1,5 ml, Cannaderm

Dana (2017-12-13 18:38:43): S regeneračním sérem jsem velmi spokojená. Na moje problémy zabralo opravdu rychle. Doporučuji

Picture

Salva - Derm harmonizující krém - proti svědění a infekci kůže, 50 ml, Alva

Ivana (2017-12-07 11:23:11): Musím pochválit a doporučit tento krém na dermatitidu. Perfektní účinky, den po dni je pleť zdravější,používám krátce a "potvora" :) je téměř pryč, krém ovšem douživam. Nelekněte se případného štípání či pálení v místě ložiska, po chvíli přejde, měla jsem je pod nosem, pod rty, na čele a pod okem, nechutné! Na noc natírám celý obličej v místě ložiska dávám větší dávku,pleť je ráno krásně ozdravená a přes den pouze ložiska pretřu. Používám běžně make up -přírodní tak jako ostatní kosmetiku a nic se tím nezhorší. Přeji všem krásnou uzdravenou pusinu.

Picture

Samoopalovací pleťový krém BIO, 50 ml, Lavera

Michaela P. (2017-11-25 15:05:34): Po delší době musím přehodnotit názor na tento produkt. Slouží nejen k jemnému opálení, ale i jako záchranný krém, jestliže se mi někde a někdy objeví pupínek, po aplikaci tohoto krému druhý den není po něm ani stopy. Takže nakonec se stal mým oblíbencem, hlavně v podzimních a zimních měsících.

Picture

Tulsi Brahmi Tea - povzbuzení, paměť, 25 sáčků, Organic India

Ivanka (2017-11-19 20:34:54): S čajem jsem naprosto spokojená, chuťově výborný... pomáhá mi při učení i v mém starším věku! Nejsem unavená a cítím se prostě skvěle. Byl pro mě milým překvapením !!!

Picture

Přírodní Rtěnka 30 Tmavošedá, 4,5 g, Lavera

Alena Š. (2017-10-28 18:17:44): Tak tuhle rtěnku jsem okukovala už hodně dlouho, lákal mě její neuvěřitelný český název s s úžasně mrtvolným podtónem. Když jsem se ale setkala s pojmenováním v angličtině, "tender taupe", okamžitě jsem po ní skočila. Odstín je krásný, naprosto přirozený. Mám tepleji vybarvenou světlou pleť, tento odstín vyznívá zcela přirozeně a vůbec ne "tmavošedě". Jinak na rtech je příjemná, chce to ale před prvním použitím o něco otřít, svrchní vrstička je dost tuhá a sušší. Pak je ale rtěnka krásně vláčná, není třeba pod ní nic dávat, rty nevysušuje.

Picture

AKCE prosinec Lesk na rty 13 Čarovný krystal, 6,5 ml, Lavera

Alena Štukavcová (2017-10-28 18:09:27): Příjemný lesk, krásný nenápadný odstín s jemným leskem. Koupila jsem ho své patnáctileté dceři, která má dost často problém s praskajícími rty a lesky jí příliš nesvědčí, ale tenhle jí sedne. Jen je třeba trošku podmáznout balzámem.

Picture

Svěží deodorant Zázvor a Limetka, 50 ml, Primavera

Denisa (2017-10-24 08:18:28): Dlouho vydrzi a vune je prijemna a ne moc silna. Nepali ani po holeni

Picture

Egyptská henna - ČISTÁ HENNA v sáčku, 200 g, Five Fives

Petra (2017-10-21 17:39:19): Mám po několikáté, jsem spokojená

Picture

Egyptská henna - TMAVĚ HNĚDÁ, 100g, Five Fives

Petra (2017-10-21 17:35:32): Barví na hezkou hnědou, doporučuji

Picture

Libeček řezaný BIO, 15 g, Sonnentor

Karla Jeřábková (2017-10-14 09:38:12): Vynikající koření, bez tohoto koření se nikdy neobejdu, pro správnost dávkování je třeba si určit množství, při předávkování dokáže pokrm znehodnotit, proto opatrně a chuť je vynikající.

Picture

Citronová tráva řezaná BIO, 25 g, Sonnentor

Karla Jeřábková (2017-10-14 09:35:07): Výborné koření, přidávám trošku téměř do všech pokrmů.

Picture

AKCE prosinec BLUE CARE Rybí olej 1000 mg - Omega 3 EPA + DHA - ekonomické balení po 150 tobolkách, VitaHarmony

Karla Jeřábková (2017-10-14 09:33:18): Příznivě působí na organismus, užívám jednu tabletu ráno během snídaně, objednala jsem již několik balení.

Picture

AKCE prosinec Spirulina 500 mg - XXL economy, 450 tablet, 225 g, VitaHarmony

Karla Jeřábková (2017-10-14 09:30:21): Velmi příznivě působí na organizmus, koupila jsem si již druhé balení, neužívám tak velké množství, jak je uvedeno v návodu - pouze 4 tablety ráno na lačno a cítím se dobře.

Picture

Egyptská henna - ČISTÁ HENNA v sáčku, 200 g, Five Fives

Jana (2017-10-13 18:05:16): Kupuji opakovaně pro svou mámu. S henou je velmi spokojená. Míchá si ji s egyptskou zlatou.

Picture

Egyptská henna - ZLATÁ, 100 g, Five Fives

Jana (2017-10-13 18:02:28): Kupuji opakovaně pro svou mámu - na její žádost. S henou je spokojená. Je to možná základnější varianta, ale jí stačí a vyhovuje. Dobrý poměr cena/výkon.

Picture

Zubní pasta mátová DAILY CARE - EXTRA FRESH bez fluoru, 75 ml, Logona

Ludmila (2017-10-12 22:13:25): Super zubní pasta, ideální jemná vůně i konzistence a také rozumná cena.

Picture

Krém na ruce BIO Goji a Oliva - řada FAMILY, 100 ml, Sante

Ludmila (2017-10-12 22:09:54): Snadno roztíratelný, nemastí a krásně jemňoučce voní, ruce po něm zůstávají dlouhou dobu hebké. Jsem s ním spokojená a hned tak jiný krém na ruce hledat nebudu.

Picture

BIO Kokosový olej bez vůně, 420 ml, Purity Vision

Ludmila (2017-10-12 22:04:28): Kokosový olej bez vůně používám v kuchyni všude, kde by vadila sladká kokosová chuť a také se mi osvědčil na smažení. Je prostě super, chutná i namazaný na chleba.

Picture

Pečující ochranný krém BIO - neutrální a vhodný od prvního dne, BABY NEUTRAL, 75 ml, Lavera

Ludmila (2017-10-12 17:54:52): Dcera používá tento krém na miminko od narození a nemůže si ho vynachválit. Všechny opruzeniny od krčku až po zadeček účinně hojí. Hůř se roztírá, ale klady výrazně převažují!

Picture

Elixír de Parfum - Bachova krizová směs v parfému z damašské růže, 50 ml, Fitne

Wittigschlagerová Petra (2017-10-11 08:40:24): Jsem ráda, že jsem se odhodlala a koupila. Vůně je příjemná.

Picture

Elixír de Parfum - Bachova krizová směs v parfému z damašské růže, 50 ml, Fitne

Wittigschlagerová Petra (2017-10-11 08:40:24): Jsem ráda, že jsem se odhodlala a koupila. Vůně je příjemná.

Picture

Čistá Lavaerde (lávová zem) v práškové podobě 1 kg, Logona

Lucie Štefanová (2017-10-09 17:35:50): Naprostá spokojenost ! Vlasy jsou úžasné !

Picture

Přírodní BB krém Sensitive 6 v 1 s ochranou proti sluníčku SPF 20 - SVĚTLE HNĚDÁ, 30 ml, Alva

Zuzka (2017-10-07 17:20:25): Pouzivam uz dva roky a je to jediny BB s vysokym faktorem a jediny, ktery opravdu muzu pouzivat dlouhodobe. Mam suchou plet, takze pouzivam samozrejme az na hydratacni krem. Prirozena barva, plet je po nem opravdu krasna.

Picture

Krém BOHATĚ hydratující - ALOE VERA - hydratační řada pro všechny typy pleti, 50 ml, SO BIO ÉTIC

nina (2017-09-28 21:08:55): Ačkoliv mám k francouzské kosmetice obecně nedůvěru (jsem maximálně věrná Němcům a BDIH:-)), tento krém naprosto předčil všechna má očekávání. Krém zatím testuju od léta, je lehounký, jemná konzistence, pokožka si opravdu chrochtá a je od začátku spokojená /mám citlivou, sušší pleť/. Poměrně dlouho jsem si zvykala na vůni, která je sice jemná, ale na mě už mírně umělá (přece jen jsem zvyklá na Logonu a Sante, kde jsou vůně opravdu "přírodnější"), ale s tím jsem se setkala víceméně u veškeré přírodní francouzské kosmetiky a je třeba s tím počítat. Tímto děkuju paní Magdě za pomoc při výběru, jako vždy se naprosto přesně trefila do vkusu :-) !!!

Picture

AKCE prosinec KAŠTAN - pružnost cév, otoky, křečové žíly, 100 tablet, Medin Terra

Miroslav P. (2017-09-28 11:10:58): Kaštan jsem začal používat především kvůli zlepšení stavu křečových žil (spolu s dalšími doplňky stravy). Na nějaké velké zlepšení je po měsíci příliš brzy, ale uvědomil jsem si, že od té doby co jej užívám mi ustalo úplně krvácení z nosu, kterým jsem často trpěl. :) Takže hodnotím kladně. Děkuji!

Picture

Levandulový šampón - zklidňuje BIO, 500 ml, Urtekram

Eliška (2017-09-27 16:38:07): Už jsem párkrát ekologické šampóny vyzkoušela a většinou skončily po několika použití v koši, protože vlasy po něm byly nezvladatelné. Tento mě velmi překvapil. Vlasy jsou jemné, příjemné, snadno se rozčesávají, nejsou krepaté ani nemám pocit, že by se rychleji mastily či něco takového. Vůně je příjemná. Doporučuji

Picture

Sprchový olej Levandule - zklidnění, uvolnění, citlivá pokožka, 500 ml, Saloos

Eliška (2017-09-27 16:31:57): Sprchové jsou přímo úžasné, pokud jste maličko lenivější a nechce se Vám mazat po koupání. Tímto olejem zabijete dvě mouchy jednou ranou a k tomu ta fantastická vůně levandule, která Vás přenese do francouzského Provance. Budete se chtít olejem polévat od hlavy až k patě. :-) Doporučuju koupit rovnou to největší balení.

Picture

Effitan - přírodní repelent, 100 ml, Alva

jajka (2017-09-22 08:50:51): Výborná zkušenost, děti jsou bez štípanců. Vůně v pohodě. Můj první přírodní repelent a max. spokojenost. Letos jsem koupila 3 balení, ale asi špatná šarže. Po 4 stisknutích pumpička přestala fungovat a nic z lahvičky nedostanu. Všechny 3 lahvičky jsou letos nějaké vadné???? Nevadí přeliji do jiného rozprašovače????

Picture

Rakytníkový olej 100% - zdroj Beta-karotenu, 100 ml

Eva K. (2017-09-21 08:10:35): Rakytníkový olej kupuji opakovaně, protože ho mám již delší dobu odzkoušený a hodně mi pomohl při léčbě (ozařování), kdy byl neocenitelným pomocníkem. Používala jsem jej i při léčbě aftů, oparů, rozpraskaných rtů ap. a také jsem ho užívala vnitřně. Jediné mínus je jeho oranžová barva, která je dost intenzivní - ale to je to nejmenší...

Picture

PRODEJNÍ TESTER - Sprchový olej Rakytník - Orange, 5 ml, Saloos

Eva K. (2017-09-21 08:09:11): Sprchový olej Rakytník-testr jsem si objednala ze zvědavosti, ale musím přiznat, že má úžasnou vůni a je velmi příjemný... Brzy objednám klasické balení. Děkuji za to, že existuje Cesta přírody.

Picture

Aladinovo koření do kávy, 25 g, Sonnentor

Jarmila (2017-09-18 11:30:38): Chuť skvělá, ale je lepší v dóze - dává se jen málo.

Picture

Aladinovo koření do kávy BIO - dóza malá, 35 g, Sonnentor

Jarmila (2017-09-18 11:29:06): Naprosto skvělé, nemohla jsem nikde sehnat.

Picture

Ajurvédské kafe GARCINIA, hubnutí, trávení - Plants Med Lab., Indie

Lucka (2017-09-17 08:54:59): Dá se pít i ráno??

Picture

Arganový olej BIO - s dávkovačem, 50 ml, Emma Noel

Lenka S. (2017-09-13 18:48:37): Využila jsem tipu uvedeného v popisu a zkombinovala jsem tento arganový olej se šípkovým (Bio od Saloosu). Je to neskutečně luxusní záležitost :o), doporučuji....

Picture

Přeliv z henny MĚDĚNÁ, 90 ml, Henné Color

Lucie Pokorová (2017-09-12 16:13:31): Přeliv krásně voní levandulí, nestéká. Neusíte se jej bát tam nechat déle, protože není chemický (s peroxidem). Odstíny mezi sebou můžete míchat a zbytek se dá schovat na příště, nijak neoxidují. Chytá i na šediny, ale světleji (je potřeba dát tmavší přeliv než jakou chcete mít barvu). Z šedých a blond vlasů se prakticky nevymývá. Je to jediná barva, která mi na blond vlasech udělala pěknou zrzavou, BEZ ČERVENÝCH ODLESKŮ.

Picture

Gel na intimní hygienu s heřmánkem BIO, 250 ml, ORGANYC

Lucie Pokorová (2017-09-12 16:10:11): Tento gel neurazí ani nenadchne; pění jako běžné tekuté mýdlo, má svěží vůni. Při nějakých problémech nepomůže ale na každodenní hygienu je fajn. Balení s pumpičkou je praktické.

Picture

INTIME - emulze pro intimní hygienu, 200 ml, Cannaderm

Lucie Pokorová (2017-09-12 16:08:39): Mýdlo je příjemné akorát husté, trochu pění, má svěží ale ne agresivní vůni a opravdu pokožku zklidňuje.

Picture

Make up No.02 Biege, 30 ml, NEOBIO

Pavlína (2017-09-12 16:01:31): Jsem nadsena! uzasna kryci schopnost makeupu! trva trosku dele nez se na obliceji rozmaze, ale pak to stoji za to ;)

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Pavlína (2017-09-12 15:59:23): naprosto uzasna rasenka! vypada fantasticky, dobre se nanasi a dlouho vydrzi. jedine co k ni mam je, ze vzdy musim nejprve otrtit velke mnozstvi barvy o tubu a pak teprve nanaset.

Picture

Lak na nehty No.05 Božská fialová, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Pavlína (2017-09-12 15:55:37): Naprosto fantasticka barva alak vydrzi!

Picture

Hydrofilní odličovací olej LEMON TEA TREE - mastná, mladá pleť, akné, 500 ml, Saloos

Elis (2017-09-08 20:42:35): já jsem strašně moc spokojená s produktem :) hlavně výhodným balením, které mi vydrží dost dlouho a když odlič. tamponky navlhčíte vodou a pak dáte terpve olejíček, tak je spotřeba též menší :)

Picture

Squalane 100% (Skvalan) - nekomedogenní olej, hydratace, sametově jemná pleť, 20 ml, Saloos

Samková Lenka (2017-09-08 16:04:19): Olej úžasně vyživí a hydratuje. Používám zásadně jen večer před spaním společně s kyselinou hyaluronovou a ráno mám pleť jako miminko - nádherně vypnutou, vláčnou, svěží. Bohužel i přes to, že je olej označován jako suchý, mám po něm pleť mastnou víc, než bych byla přes den ochotná snést. Ale na noc naprosto báječná záležitost.

Picture

Tablety do myčky 65 ks - All in one, 1,3 kg, ECOVER

timofte emilia (2017-09-07 12:18:17): Mohu jen doporučit,vyhovujou mi.

Picture

Šampon Balance - pro normální a mastné vlasy, 250 ml, Lavera

timofte emilia (2017-09-07 12:16:57): Šampom výborný,myje a pění,vlasy jemné,není zapotřeby ani balzam,polodlouhé vlasy.Pokožka po něm nesvědí,to je vždy muj problém ze šampony.

Picture

Bonbóny zázvorové s mátou peprnou, 42,5 g, Chimes

Eva Va (2017-09-04 21:40:32): Hooodně zázvorové, lepí se na zuby, ale na nevolnost v těhotenství jsou fajn! :)

Picture

Inhalační tyčinka proti nevolnosti, Nobilis Tilia

Eva Va (2017-09-04 21:39:12): Vyzkoušeno na nevolnosti v autě a nevolnosti v těhotenství. V autě funguje dobře, čichala jsem v průběhu cesty co chvíli. Na nevolnost v těhotenství též dobré, jen když člověk musí něco dělat a nemůže si v klidu čuchat, tak to je slabší :)

Picture

Zázvor - citron - ovocný nápojový koncentrát BIO, 500 ml, Sonnentor

Eva Va (2017-09-04 21:37:25): Moc dobré a sladké, zázvor je tam jemný :) Spokojenost ;)

Picture

Intenzivní gel na nehty, 10 ml, Lavera

Květa Žáková (2017-09-01 11:44:20): Opět pro mne řada LAVERA a opět špičkový výrobek.Už po krátkém používání se mé roztřepené nehty zpevnily,kůžička se nezatrhává.Velká spokojenost.

Picture

Zpevňující denní krém, 50 ml, Lavera

Květa Žáková (2017-09-01 11:40:40): Toto je můj druhý krém z řady LAVERA a opět nesmírná spokojenost.Lehoučký,neucpe póry,necítím se jako v masce,naprosto vyhovuje mé citlivé pleti.

Picture

Matující vyrovnávací krém Zelený čaj, 50 ml, Lavera

Květa Žáková (2017-09-01 11:34:05): Opravdu první krém v mých 68 letech,který mé citlivé pleti naprosto vyhovuje.Nelepí,nemastí,pleť je krásně vláčná,uvolněná,matná,pocit lehkosti a vzdušnosti.

Picture

Ptačí jeřáb - pupeny - menstruace, klimakterium, neplodnost, cysty - 50 ml, Naděje

Lucie (2017-08-22 19:38:40): Po 4 letech beznaděje mi pomohl k synovi.

Picture

Tekutý prostředek na nádobí s měsíčkem, 1 l, Sonett

Anna (2017-08-17 12:15:54): Kupuji už několik let a stále jsem spokojená. Velmi jemná svěží vůně. Oceňuji, že nedráždí a nevysušuje pokožku tolik jako běžné jary (mám ekzém na rukou).

Picture

Mýdlo Olivové, sada 3 x 150 g, Urterkam

Bára C: (2017-08-04 22:54:32): Moc DOPORUČUJI!!! Milujeme ho celá rodina. Velice příjemné, voňavé a zároveň pění. Jsme moc spokojeni.

Picture

Aroma esenciální sprej ROZMARÝN, 15 ml, Florascent

Barbora (2017-08-04 09:36:14): Krásná vůně rozmarýnu, která funguje opravdu aroma-terapeuticky. Doporučuji!

Picture

Aqua Aromatica zkušební set vůní, 5 x 0,5 ml, Florascent

Barbora (2017-08-04 09:33:05): Pro představu o vůních je to ideální řešení. Samozřejmě je pak otázkou, co s těmi flakónky, které člověku tolik "nevoní".

Picture

PLEŤOVÁ VODA RŮŽOVÁ, 500 ml, Nobilis Tilia

Petra (2017-07-26 15:01:03): Kupuji opakovaně už jen v půllitrovém balení :-) Je to moje stálice. Skvělá na dočištění, pod krém nebo sérum, na osvěžení pleti v horkých dnech na cestách i v práci a její vůně je zázračná. Můžu doporučit i ostatní vody od Nobilis.

Picture

Gel sprchový a koupelový s oslím mlékem BIO, 300 ml, SO BIO ÉTIC

Ivanovičová Lucie (2017-07-25 01:08:18): Super výrobek, naprostá spokojenost, kůže je vláčná, nevysušuje se. Koupím znova

Picture

Krém na ruce kokosový BIO - s hyaluronem, 75 ml, Urtekram

Jana (2017-07-24 20:27:26): Lehčí, nemastný, dobře se vstřebává a příjemně voní. Pokud chcete hodně promastit, sáhněte jinam.

Picture

Silně hydratační krém s vitamíny - BIO Lípa, 40 ml, Logona

Jana (2017-07-24 20:25:09): Zatím jsem používala od Logony jen Aloe Vera (noční i denní). Na léto jsem hledala ještě něco lehčího a musím říci, že jsem našla. Tento krém je velmi příjemný, lehounký, hned se rozplyne, nelepí, nemastí, nemáte potřebu si obličej hned znovu umýt. Vůně jemná, téměř neznatelná. Na tropické letní dny naprosto perfektní.

Picture

Kondicionér Brilliant Care - s břízou, lopuchem a panthenolem pro lesk, 200 ml, Sante

Jana (2017-07-24 20:22:11): Dala jsem na radu paní Magdy a od té doby používám jen tento kondicioner. Zkusila jsem ještě i ten s pšenicí ale ten vůbec nevyhovoval. Zkrátka nemá smysl hledat dál, když už jsem ten dokonalý našla. Mám velmi jemné vlasy, které proto postrádají objem a všechny ostatní kondicionéry vždy způsobily bud těžké, nebo elektrizující vlasy. Navíc hned druhý den bývaly vlasy mastné. To se s tímto nestane. Mohu jen doporučit.

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

Jana (2017-07-24 20:17:18): Už používám jen pasty od Jason a tato patří k těm nejoblíbenějším. STačí jí málo, skvěle pění, osvěží a kvalitně čistí. Mám citlivé krčky a tato pasta naprosto vyhovuje. Dřív jsem mívala i problémy s pigmentací skloviny a nyní stačí návštěva na dent. hygieně 1x za rok na drobné očištění. Také oceňuji velikost balení za velmi dobrou cenu. Taktéž nejčastěji střídám s Powersmile od Jason.

Picture

Zubní pasta POWERSMILE - přírodně bělící, 170 g, Jason

Jana (2017-07-24 20:14:59): Už používám jen pasty od Jason a tato patří k těm nejoblíbenějším. STačí jí málo, skvěle pění, osvěží a kvalitně čistí. Dřív jsem mívala problémy s pigmentací skloviny a nyní stačí návštěva na dent. hygieně 1x za rok na drobné očištění. Také oceňuji velikost balení za velmi dobrou cenu.

Picture

ARGANOVÝ krém, 100 ml, pískované sklo, Nobilis Tilia

Jana (2017-07-24 20:12:18): Kupuji kamarádce. Tento krém má velmi oblíbený na teplé letní měsíce. Skvěle se vstřebává, nelepí, nemastí, je velmi lehký. Už má druhé balení. Osobně jsem si také kousek odstříkla na vyzkoušení a byla jsem též spokojena. Já mám spíš sušší, citlivou pleť. Kamarádka normální až mastnou.

Picture

Hydrofilní OLEJ FEMA, 200 ml, Nobilis Tilia

Jana (2017-07-24 20:09:11): Skvělý hydrofilní olej pro intimní hygienu. Byl mi doporučen porodní asistentkou před porodem jako kvalitní a šetrný prostředek po porodu a zároveň na rychlé zhojení. Musím říci, že se perfektně osvědčil a už mám druhé balení. Nevysušuje, pěkně voní a celkově je pocit po umytí moc moc příjemný. Za mě doporučuji a nadále budu užívat.

Picture

Sérum sjednocující BIO pro dokonalou pleť, 30 ml, SO BIO

Petra (2017-07-24 14:06:09): Koupila jsem si krém i sérum na základě kladné recenze paní Magdy a jsem mile překvapená. Používám, jak doporučila: ráno po umytí obličej dočistím růžovou vodou, pak nanesu sérum a na něj krém. Mám smíšenou pleť 40+ a výrobky používám pátý měsíc, myslím, že při každodenním používání vydrží půl roku i déle. Pleť je krásně sjednocená, jemná, ani mastná ani suchá a po nanesení tekutého make-upu se vše spojí a nikde se mi nic nedrolí, což oceňuji hlavně teď v létě. Určitě si toto duo pořídím znovu, stojí za vyzkoušení!

Picture

Hydratační krém BIO pro dokonalou pleť, 50 ml, SO BIO

Petra (2017-07-24 14:05:04): Koupila jsem si krém i sérum na základě kladné recenze paní Magdy a jsem mile překvapená. Používám, jak doporučila: ráno po umytí obličej dočistím růžovou vodou, pak nanesu sérum a na něj krém. Mám smíšenou pleť 40+ a výrobky používám pátý měsíc, myslím, že při každodenním používání vydrží půl roku i déle. Pleť je krásně sjednocená, jemná, ani mastná ani suchá a po nanesení tekutého make-upu se vše spojí a nikde se mi nic nedrolí, což oceňuji hlavně teď v létě. Určitě si toto duo pořídím znovu, stojí za vyzkoušení!

Picture

ATOPIKDERM balzám - bio Karité - bambucké máslo, 50 ml, Saloos

Petra (2017-07-24 11:36:07): Používá ho můj muž, který si s ním během dne v práci maže ruce a už jiný krém nechce. Je hodně hutný, ale stačí malé množství rozetřít ve vlhkých dlaních a máslo se rychle vstřebá. Výborně hojí a regeneruje popraskanou, citlivou kůži. Kupuji ho dlouho, dříve krásně voněl, ale změnili složení a souhlasím, že vůně už není tak zajímavá, a že máslo s rakytníkem voní lépe, ale kvůli účinkům zůstáváme u atopiku.

Picture

Bio Sprchový gel s meruňkami, 1 l, Oléanat

Petra (2017-07-24 10:26:57): Koupila jsem si tento sprcháč už několikrát. Vždy si řeknu, že vyzkouším i jiné vůně od Oléanatu, ale nakonec mi to nedá a objednám zase meruňkový :-) Ta vůně je opravdu neskutečná a ještě mě neomrzela. Gel je příjemný, jemně pění, nevysušuje pokožku a oceňuji i výhodnou cenu litrového balení v porovnání s jinými bio sprchovými mýdly. Já si přelévám gel do menší nádobky s dávkovačem kvůli praktičnosti, protože se mi nechce pokaždé šroubovat uzávěr.

Picture

AKCE prosinec HYALURONOVÉ SÉRUM - hyaluron pro hydrataci pleti, 50 ml, Nobilis Tilia

Petra (2017-07-24 10:05:31): Úplně souhlasím s komentářem paní Magdaleny níže. Dělám to přesně jako ona :-) Po odlíčení se dočistím růžovou vodou a pak vklepu prsty sérum. Už je to takový malý rituál, bez kterého nejdu spát. Na mé pleti dělá zázraky, krásně voní, dlouho vydrží, protože stačí jen pár kapek a cena je s podobnými výrobky nesrovnatelně nízká. Kupuji sérum opakovaně už roky a doporučuji i jako krásný dárek, který ocení každá žena.

Picture

Basis sensitiv - Krém, 150 ml, Lavera

Petra (2017-07-24 09:48:22): Koupila jsem jako univerzální krém na všechno (suché ruce, lokty, chodidla). Používám na tělo oleje, ale někdy potřebuji přitvrdit a v tu chvíli sáhnu po tomto krému. Souhlasím s paní Magdou, že je to taková zdravá Nivea, hodně hutná a krásně voní. Doporučuji všechny výrobky této řady.

Picture

NEUTRAL SOS krém s mikro stříbrem, 75 ml, Lavera

Petra (2017-07-24 09:41:08): Koupila jsem na popraskané konečky prstů a potvrzuji, že hojí a krásně zaceluje, není hutný, dobře se vstřebává a vytváří na kůži jemný ochranný film. Nejlépe použít na noc, skvělé výsledky!

Picture

AKCE prosinec Měsíčkový krém (MĚSÍČKOVÝ krém KARITÉ), 250 ml, Nobilis Tilia

Petra (2017-07-24 09:36:05): Opakovaně kupuji pro muže, který má citlivou pokožku a krém mu maximálně sedl. Nemastí, krásně se vstřebává, nestahuje, pleť je vláčná a vyživená a navíc ta vůně! Nevím, jak to v Nobilis dělají, ale jejich výrobky jsou návykové :-)

Picture

Basis sensitiv - Krém na ruce, 75 ml, Lavera

Petra (2017-07-24 09:29:55): Používám v práci na promazávání rukou, vyhovuje mi praktické a hygienické balení v tubě a příjemná vůně, krém se rychle vstřebává, nemastí.

Picture

Antitabák neutralizující aroma sprej - airspray, 50 ml, Saloos

Petra (2017-07-24 09:21:38): Kupuji střídavě všechny vůně aroma sprejů od Saloosu a můžu jen doporučit.

Picture

Regenerační šampón rhassoul - s lávovou zemí BIO, 250 ml, Urtekram

Petra (2017-07-24 09:07:50): Kupuji opakovaně a doporučuji. Mám barvené, tmavé, husté, zdravé vlasy a šampon mi moc vyhovuje. Vůně je přímo návyková. Jen pozor - potvrzuji recenze níže - bahýnko sedí na dně, takže je nutné před použitím nejdříve lahvičkou pořádně zatřást nebo ji skladovat dnem vzhůru, aby vám nevytekla jen hnědá voda:-)

Picture

Mýdlo Olivové, sada 3 x 150 g, Urterkam

Petra (2017-07-24 08:57:31): Kupuji opakovaně pro muže, který má citlivou pokožku. Mýdlo je příjemné, krásně voní, dlouho vydrží a tři mýdla v balení vychází velice výhodně. Doporučuji.

Picture

VENOSIL- těžké nohy, metličky, otoky, 100 ml, Cannaderm

Jana (2017-07-21 14:18:31): Zatím jsem použila jen párkrát, ale má opravdu příjemný osvěžující efekt na těžké nohy, hlavně v létě z tepla. Dobře osvěží. Zda a jak bude působit na křečové žíly/metličky ukáže čas. Ulevuje ale pěkně.

Picture

Hydratující pleťová voda BIO Sléz & BIO Mandle, 125 ml, Lavera

Jana (2017-07-21 14:16:06): Příjemná a jednoduchá pleťová voda. Velmi mírně působí na uzavírání pórů. Osobně mám spíš suchou a citlivou pleť a proto ji nepoužívám denně, ale ve dnech, kdy cítím, že mám pleť mastnější. Mému partnerovi vyhovuje zcela.

Picture

AKNEA - mycí pěna - čištění a odlíčení hrubé, mastné, aknózní pleti - 180 ml, Cannaderm

Jana (2017-07-21 10:22:54): Koupila jsem produkt partnerovi. Nemá akné, ale hodně mastnou pokožku a pravidelně ucpané póry hlavně na nose. Nepatří mezi ty, co by chtěli kosmetiku užívat (je to pro ženské:), ale tuto mycí pěnu si hodně pochvaluje. Schválně jsem ji také jednou zkusila, at vím (byla to jen zkouška, mám jinak pleť citlivou a spíš suchou, čili na mě příliš silné) a už je mi jasné, co je na této pěně tak příjemné. Moc příjemná vůně bylinek, které zároveň pěkně desinfikují a stahují póry. Plet čistá a vonavá.

Picture

AKCE prosinec HYALURONOVÉ SÉRUM - hyaluron pro hydrataci pleti, 50 ml, Nobilis Tilia

Blahutová Magdalena (2017-07-16 08:10:30): Dámy, dost s komentáři k výrobkům šetřím, ale tentokrát mě postouchla moje sestra. Mně sérum ohromně baví, krásné se hyckam díky Cestě přírody, mám vždycky pocit luxusu a takovou chvilku pro sebe. Večer pleť vyčistím, zastriknu růžovou vodou, Mánesu hyaluronové sérum a přes něj ještě obličejový olej od Saloosu a úplná bomba, pleť já tak příjemná. A teď k sestře -byly Kamena chalupě a ona zvědavá opice vyzkoušela tajné sérum, co jsem měla na umyvadlem a doslova proběhla: Co to tam máš za to sérum? To je skvělý, jsem po tom úplně hladoucka, objednej mi to taky. Tak jsem říkala, že zařídím, ale že to není nejlevnější a ségra,kolik? Tak tisícovku? Kdyz jsem pak řekla, kolik stojí, tak se začala smát, že to je parádní cena za tenhle zázrak. Takže objednávám znovu pro sestry a i já až dojde, tak rozhodně repete... Doporučuji všem!

Picture

HYDRO EFEKT sérum, 30 ml, Lavera

Jana (2017-07-12 13:23:46): Sérum je snad to nejlepší, čím jsem v posledních měsících pleť obdařila. Na mastnou je vynikající a funguje mi i proti akné, zde se myslím i projevuje jeho funkce proti nečistotám. Jednoznačně překonalo i Havlíkův krém Čistá pleť, který na mě působí mastně a ke vzniku akné spíš přispívá, i když by asi měl působit opačně. Sérum od Lavery používám samostatně, a to na den jako podklad pro lehký make-up a na noc jen tak (na něj už žádný krém, nic). Nic mě nepne, netáhne, hydratuje přiměřeně, nepřehnaně. Zkrátka pro mě celkem překvapivý objev na základě obdrženého vzorku.

Picture

Deo krystal - přírodní deodorant, 100 g, Sante

Jitka (2017-07-10 20:34:39): Jsem velmi spokojena s tímto produktem a to jsem těchto krystalů vyzkoušela více. Tento skutečně velmi dobře funguje i při velké potivosti. Mohu jen doporučit.

Picture

AKCE Kokosový olej BIO + 20% ZDARMA ve skle, 300 ml, Purity Vision

Michaela Ivanová (2017-07-06 19:06:36): Mám ho již po několikáté, absolutní spokojenost, používám ho na tělo, vlasy, obličej, manžel po holení na obličej a mažu s ním i psa, peruánského naháče.

Picture

Krém hedvábný hydratační s obsahem oslího mléka BIO, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Marie (2017-07-06 01:32:23): Krém příjemně a jemně voní, snadno se nanáší a rychle vstřebává, nezanechává žádný nepříjemný film, nelepí. Pleť není umaštěná a neleskne se tolik. Zatím používám krátce, takže nemohu zhodnotit dlouhodobý účinek na stav pleti. Celkově ale mohu říci, že krémy od So'Bio (mám ještě hydratační s aloe vera a sérum) jsou nejlepší, co jsem za léta zkoušení našla, a to včetně nepřírodních. Všechny přírodní krémy se mi doposud buď špatně roztíraly, nebo velmi specificky voněly, nebo jsem měla po nanesení pocit masky, zkrátka vždy něco. Všechny tři zatím vyzkoušené od So'bio jsou velmi příjemné, pocitově "úplně normální" a podle nanášení bych ani nepoznala, že jsou přírodní, což může být velká výhoda pro ty, kteří s přírodní kosmetikou začínají.

Picture

Krém denní MATUJÍCÍ - ALOE VERA - pro mastnou a smíšenou pleť, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Marie (2017-07-06 01:21:37): Nejlepší matující krém vůbec! Vyzkoušela jsem jich už velké množství včetně velmi drahých a tento je nejlepší a nemám důvod zkoušet jiný. Velmi jemně voní, výborně se nanáší a rychle vstřebává, nezanechává žádný film, pocit masky, ulepenosti, je dokonale příjemný a ani o něm nevíte. Pleť vypadá přirozeně zdravě a neleskne se.

Picture

Mléko odličovací s obsahem oslího mléka BIO, 200 ml, SO'BIO ÉTIC

Marie (2017-07-06 01:17:21): Balení mám skoro spotřebované a koupím znovu. Je to nejlepší odličovací mléko, které jsem kdy měla (včetně nepřírodních). Velmi jemně voní, snadno odličuje, nedráždí, nemám co vytknout. Celkově je hodně příjemné. Doporučuji.

Picture

Lak na nehty No.04 Vibrující korálová, 10 ml, SO´BIO

Kovaříková Marie (2017-07-06 01:13:28): Krásná barva, vydrží, dobře se nanáší a rychle schne. Jsem spokojená a určitě časem koupím i další barvy.

Picture

Gel na oční vrásky RIA, 30 ml s dávkovačem, Nobilis Tilia

Ail (2017-07-05 20:10:37): Jsem opravdu spokojená. Používám na noc, oční okolí hezky zvláční, nedráždí. Občas po zmáčknutí pumpičky vyjelo větší množství, než jsem zamýšlela, ale dá se s tím naučit pracovat. V případě většího množství z pumpičky se dá jemně vklepat např. do vrásky mezi obočím :-)

Picture

Bio Bambucké máslo s oslím mlékem a slaměnkou, 30 ml, Oléanat

Ail (2017-07-05 19:51:04): Jsem s tímto máslem velice spokojená. Krásně zvláčňuje, dokonce jsem s ním vyléčila červený olupující se flíček u nosu a šupinky v obočí (původně bylo máslo zakoupeno na natírání nohou postižených metličkami) :-) Vůni jsem také přišla na chuť - je velmi decentní, nevtíravá, taková opravdu přírodní, čistá... Díky za tento skvělý produkt!!

Picture

Sprchový olej Intimia - intimní hygiena, hojení, 125 ml, Saloos

Ivča (2017-07-04 17:59:48): Koupila jsem poprvé a musím říct,že mě velice mile potěšilo jak rychle zabírá v intim oblasti.Již třetí den užívání jsem viděla výsledky,to jsem nečekala,protože se mi to u žádného nestalo takže ten z lékárny co jsem měla doma před tímto letěl do koše.Vůně pro mě není úplně to pravé,ale to je tím,že mi čajovník prostě nevoní,ale za ty účinky to rozhodně stojí za to.Ještě bych uvítala kdyby byl hustší jako gelový a na pumpičku to by bylo ideální ????.

Picture

ŠATAVARI - hormonální rovnováha, deprese, klimakterium, 60 kapslí, Organic India

Ludmila (2017-06-30 10:01:45): Jsem spokojená, dlouhodobě užívám - netrpím na nevolnosti, snížilo se mi noční pocení, jsem klidnější.

Picture

Bio duo mýdla - verbena, 2x 100 g, Oléanat

Veronika (2017-06-29 17:52:22): Mýdla jsou perfektní. Syn má citlivou kůži se sklonem k atopii. Doporučuji

Picture

Krém na ruce kokosový BIO - s hyaluronem, 75 ml, Urtekram

Pavel (2017-06-28 17:19:18): Nikdy jsem neměl rád mastné ruce po použití krému. Ale tento krém,je absolutní vyjímka,nejenom že příjemně voní,ale i se krásně a rychle vstřebá.

Picture

Ústní voda HEALTHY MOUTH - Tea tree, aloe, hřebíček, 473 ml, Jason

Pavel (2017-06-28 17:12:08): Už jsem zkoušel hodně bylinných ústních vod,které akorát ve mě vyvolávali pocit nechutnosti a o účinku ani nemluvim. Zato tato je rozhodně nejlepší. Jak složením hřebíčku a skořice,tak i příjemnou chutí a vůní. A protože je to koncentrát,který se ředí vodou.Je cena více jak vyhovující.

Picture

Sprchový gel BIO Kokos a Vanilka - řada FAMILY, 500 ml, Sante

Pavel (2017-06-28 17:00:02): Mám velice rád vůni kokosu a vanilky,takže tato kombinace je pro mne jasná volba. A pochopitelně taky příjemně myje.

Picture

Tvářenka No.01 Summer Bronze - Letní bronz, 3,5 g, NEOBIO

Hanka (2017-06-28 08:21:29): Mám již druhou tvářenku tohoto výrobce, má hezkou barvu, vypadá hezky na lehce opálené pokožce, má více odlesků než růžová. Vydrží tak půl dne, celkem solidně

Picture

AKCE prosinec Deodorant RŮŽE roll-on, 50 ml, Nobilis Tilia

nina (2017-06-26 19:35:34): Jeden z nej přírodních deodorantů, a to už jsem jich za ty roky vyzkoušela nemálo :-) Funguje na jedničku, u mě stačí aplikace 1x denně, neobtiskává se na oblečení. Rozhodně to není můj poslední deodorant od Nobilisu, už se těším, až vyzkouším další z nich!

Picture

AKCE prosinec Ledový gel roll - on, 10 ml, Nobilis Tilia

Eliška Fišerová (2017-06-24 00:56:04): Tento výrobek je opravdu vynikající! Za super cenu neuvěřitelné účinky. Pupínek nezmizí přes noc, ale ještě mi nikdy pupínky nemizeli za tak krátkou dobu. Rozhodně nelituji a určitě bych koupila znovu.

Picture

Tarika AKNÉ, 50 g, Tarika

Eliška Fišerová (2017-06-24 00:41:48): Tarika maska je prostě skvělá! jako další přírodní kosmetika, k jiné bych se už nevrátila. Mé zkušenosti/léčba/doporučení: Posledních asi téměř sedm let (asi tak od 13,14věku) bojuji s akné, které se mi po obličeji bohužel rozšiřuje s přibývajícím věkem. Vyzkoušela jsem produkty české, zahraniční, domácí výroby, produkty od nejlevnějších po drahé (např. jeden krém v malé tubičce za cenu 800Kč, který sliboval zázrak). Byla jsem pro radu i u kosmetičky a navštívila kožního lékaře, u kterého jsem se léčila několik měsíců (antibiotiky a dalšími léky). Brala jsem i různé vitamíny, doplňky, jeden čas i pozměnila jídelníček. Ale nic nezabralo tak, jak bych chtěla, a dlouhodobě. Až právě s Tarikou věřím, že se toho dá zbavit. Podle doporučení jsem používala Tariku 10 dní 2xdenně bez jakéhokoli dalšího přípravku. Za těch 10 dní jsem nezaznamenala nějaké výrazné zlepšení, ale byla jsem rozhodnutá dát tomu delší čas. Po dalších 10 dnech(ale to jsem už používala i další přípravky a používala jsem masku spíše 1x denně), celkem tedy po 20 dnech, mi zmizely všechny boláky, a zbyly jen malinké strupy a jizvičky. Byla jsem tak nadšená, že jsem objednala další balení masky a další přírodní produkty. Tato veškerá kosmetika mi pleť tak zlepšila (během dvou měsíců) jak za sedm let jiná nedovedla. I lidé v mém okolí si této (podle nich opravdu veliké) změny všimli a pochválili ji. Můj ověřený večerní rituál na problematickou pleť: 1. Hydrofilní odličovací olej TEA TREE-MANUKA od Saloos 2. NEEM a ALOE - ajurvédské mýdlo 3. Tarika AKNÉ 4. Růžová voda 100%, Purity Vision 5. LEVANDULE - regenerační obličejový olej od Saloos 6. Ledový gel roll - on od Nobilis Tilia (pomažu jím opravdu jen nově vzniklý pupínek) Ráno používám vše stejně až na odličovací olej a Tariku, které ráno vynechám. Na závěr chci napsat, že stále se mi občas někde pupínek objeví. Vše chce asi opravdu čas a trpělivost. Ale i přesto jsem za těch sedm let trápení teď spokojená jako nikdy a plánuji u přírodní kosmetiky zůstat snad už navždy. Pleť mám celkově mnohem lepší a bez větších problémů s pupínky. Jestli někdo tuhle mou dlouhou recenzi četl, tak doufám, že jsem aspoň nějak pomohla a poradila, a doufám, že se rozhodnete Tariku vyzkoušet, případně i další výrobky, protože to stojí za to! a snad vám pomůže, jako mě! :) Jinak chci i pochválit a poděkovat tomuto obchodu. Je opravdu úžasný a už jsem si ho oblíbila, takže plánuji zde dále nakupovat.

Picture

Regenerační šampon rhassoul - s lávovou zemí BIO, 500 ml, Urtekram

Alena (2017-06-14 09:37:03): Šampon jsem si koupila jako takovou bezpracnou verzi mytí rasulem. Se samotným práškem jsem spokojená, ale pokaždé se podaří namíchat trochu jinak a i vlasy jsou pokaždé trochu jinak načechrané. Tento šampon je tedy pohodlnější na použití a přesto vlasy krásně umyje a dodá dlouhodobý objem. Mám jemné a mastné vlasy a opravdu při pravidelném používání se mi prodlouží interval mytí, vydržím až 3 dny s rozpuštěnými vlasy. Vlasy jsou jemnější než po umytí práškovým rasulem a nejsou tak natužené. Zvykla jsem si na přírodní kosmetiku a vlasy se mi krásně zlepšily, tolik se nemastí a nestydím se vyjít někam bez culíku. A už si nechci dát na hlavu "normální" šampon, protože jsem odvykla těm silným vůním a děsně mi to smrdí chemií.

Picture

Zubní pasta se zeleným čajem a mátou, 75 ml, Urtekram

Alena (2017-06-14 09:27:09): K zubním pastám Urterkram jsem přešla, protože jsem měla vleklý zánět dásní. Nejen, že mi krvácely, ale byly zarudlé a bolestivé. Po krátké době používání této pasty ale veškeré problémy ustaly. Čistí zuby dobře a nemám nejmenší problém. Naopak při čištění "normální" pastou mám zuby citlivé a po čase mě bolí dásně. Takže u Urterkramu určitě zůstanu.

Picture

DĚTSKÝ ČAJ PRO KLIDNÝ SPÁNEK, 50 g, Nobilis Tilia

Šárka (2017-06-13 19:51:58): Nevím jestli funguje na lepší spaní, protože ho piju spíš já než syn, nicméně chuťově je toto nejlepší čas jaký jsem kdy pila.

Picture

BRAHMI - nebo také GOTU-KOLA, pamět, strach, koncentrace, 60 kapslí, Organic India

Martina (2017-06-13 14:12:34): Mohu jen doporučit. Mám velmi stresující zaměstnání a Brahmí mi pomohlo se vyrovnat s tímto stresem

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

Kamila (2017-06-09 10:02:43): Kvalitní pasta, příjemná na chuť, krásně svěží. Mám citlivé krčky a s touto pastou na běžné čistění jsem moc spokojená. Doma střídáme s pastou Jason POWERSMILE. Balení opravdu dlouho vydrží.

Picture

Olej na odlíčení očí Bio Aloe & Bio Mandle, 100 ml, Logona

nina (2017-06-01 17:22:17): Moc příjemný odličovací olej. Oči nedráždí, příjemně voní a téměř neubývá - doporučuju navlhčit tamponek vodou, kapka oleje, a odlíčit :-) Malý, ale šikovný pomocník!

Picture

Zubní pasta SEA FRESH - mineralizační, 170 g, Jason

Lucka (2017-05-31 06:59:47): Doporučuji. Krásně hladké zuby a bělí. Chuť je příjemná. Za mne výborná, jen ta cena je trochu vyšší.

Picture

Dětský šampón - s měsíčkem BIO, 250 ml, Urtekram

Martina (2017-05-30 21:50:39): Super šampon, používám i na sebe a prodloužila se mi doba kdy je už třeba zase hlavu umýt.

Picture

AKCE prosinec PLEŤOVÁ VODA CITRON - GREP, 200 ml, Nobilis Tilia

martina (2017-05-30 21:48:21): Nejraději mám tuto vodu, potom hřebíčkovou. Opravdu pomáhá na probl.pleť.

Picture

Green Equinox - Harmonie - oční stíny, rozjasňovač, 2,25 g, Alva

hanka (2017-05-29 08:24:37): Používám už několik dnů jako rozjasňovač a musím říct, že za málo peněz, hodně muziky, krásně drží, na pleti vypadá přirozeně.

Picture

Shikakai powder - přírodní bylinný práškový šampon - vyživuje, regeneruje, proti lupů, podporuje růst a zdravou funkci vlasů, 100 g, Ayumi Naturals

Jindřiška (2017-05-25 12:06:05): rozpouštím ve vlažné vodě polévkovou lžíci Shikakai a stejné množství Neem (oboje v prášku), kašičku patlám na velmi světlé vlasy, nechám asi 10minut a ke změně barvy nedochází :), absolutně doporučuju, "no poo" praktikuju skoro rok a vlasy vypadají zdravě (i když pravidelně odbarvuju = ničím si je), dokonce se mi začaly vlnit (a to jsem si vždycky myslela, že mám rovné)

Picture

Lesk na rty No.01 Nude Rosé, 8 ml, NEOBIO

Marie (2017-05-19 16:01:01): Toto je nejlepší lesk, který jsem kdy zkusila! Bylo to pro mě obrovské překvapení, protože se jedná o levnější kosmetiku, ale koupím znovu a zkusím i další produkty. Hlavně barva je ten nejlepší nude odstín, který jsem kdy zkusila. Nude rose je přesný popis této barvy. Je to nude, ale tak mírně do růžova. Barva je velmi jemná a sotva viditelná, takže spíš jen zvýrazní původní barvu rtů. Rty krásně vyhladí, dobře drží a vůbec nelepí. Vůně je hodně jemná, sotva znatelná.

Picture

Sérum sjednocující BIO pro dokonalou pleť, 30 ml, SO BIO

Marie (2017-05-19 15:42:32): Toto sérum mohu vřele doporučit. Má velmi jemnou až gelovou konzistenci, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Nezanechává mastný film, nelepí, na pleti je velmi příjemné. Krásně jemně voní a i balení vypadá moc pěkně v malé skleněné lahvičce. Mám spíše smíšenou pleť se suchými místy, kde se mi občas dělaly i šupiny, takže najít vhodný krém nebo sérum byl vždy problém. Toto sérum je ale skvělé a pleť skutečně dokáže sjednotit a trošku vyhladit. Balení vydrží dlouho, protože stačí malé množství. Určitě koupím znovu.

Picture

Černý kmín olej BIO - proti alergiím, astmatu, ekzémům, virům, bakteriím, nadýmání, 250 ml, Saloos

Kristýna (2017-05-14 18:49:53): Trpím pylovou a od jisté doby i mírnější potravinovou alergií (zkřížená s břízou) a při mém pátrání po přírodních prostředcích, které by tyto potíže zmírnily, jsem narazila na zajímavé informace o tomto oleji, který se od starověku používá zevně i vnitřně proti mnoha různým neduhům. Vyzkoušela jsem vnitřní užití a jsem příjemně překvapena, můžu si dovolit občas sníst menší množství problematických potravin bez jakýchkoli potíží, hlavně v období, kdy zrovna olej užívám. Užívám vždy po čtvrt roku 1 lžičku oleje ráno na lačno a 1 lž. večer před spaním, pak měsíc pauza. Zkusila jsem i Nobilis Tilia, ale tento mi připadá účinnější, také má tmavší barvu a výraznější chuť.

Picture

Přeliv z henny STŘÍBRNÝ KAŠTAN, 90 ml, Henné Color

Jana (2017-05-05 09:20:22): Loni na podzim jsem vyzkoušela tento přeliv a chytl opravdu krásně, opravdu studený odstín, na světlejších přírodních melírech chytl lehce do modrozelena, což vypadalo zajímavě. Vymýval se postupně.

Picture

Prémiové BIO Bambucké máslo, nerafinované, 120 ml, Purity Vision

Šmídová Šárka (2017-05-05 07:46:41): Bambucké máslo používám večer před spaním na obličej, krk a dekolt. Máslo po nabrání lehce nahřeji v dlaních, krásně "povolí", a pak už si užívám aplikaci a představy, co úžasného mi to přes noc dělá s pletí. Nemám suchou pokožku, přesto se pěkně vstřebává. A pravdou je, že jsem ráno heboučká, po měsíci aplikování mi připadá zregenerované i oční okolí (moc vrásek okolo očí jsem ale neměla). Za mě velká spokojenost. Používá ho i má 23 letá dcera a určitě budu pořizovat další.

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Katka (2017-05-04 15:04:56): Toto je moje první přírodní řasenka. Mám ji asi měsíc. Jsem s ní spokojená, hezky zvýrazní oči (jsem blondýna a mám světlé řasy). Má výborný kartáček, takže se s ní dobře maluje. Řasy se neslepují k sobě. Trochu mi během dne opadává, takže večer jsem namalovaná míň, než ráno :-) ale v zásadě to nevadí. Odličuje se úplně v pohodě. Nevím, jestli si koupím příští řasenku zase tuto, možná že zkusím jinou, abych měla srovnání. A pak se uvidí, jestli se vrátím k této :-)

Picture

Jojobový olej BIO - vlasy, suchá, citlivá i aknózní pleť, 125 ml, Saloos

Bartečková Eva (2017-05-01 20:26:17): Skvely olej na problematickou plet, zanecha plet krasne hebkou a jiz po 3 tydnech se akne vyrazne zlepsilo. Pouzivam na noc (nevim, jestli je to dobre, ale mne to vyhovuje), nejdrive nasprejuji ruzovou vodu a pak aplikuji olej. Zlepseni jsem ani necekala (jelikoz mi spoustu let vubec nic nepomahalo), ale tento olej je opravdu uzasny. Vrele doporucuji!!! Mam navic citliou plet, takze mne kremy casto pali, coz u tohoto vyrobku neplati.

Picture

Lopuchový výluh - sprej, vlasová voda, 215 ml, Naděje

Ivona (2017-04-28 17:30:03): Konecne jsem nasla neco co opravdu pomaha proti padani vlasu. Uz pri prvni aplikaci se padani omezilo. Pouzivam pravidelne a opravdu funguje:-)

Picture

Krém na ruce SOS, 50 ml, Lavera

Lucie (2017-04-28 16:46:12): Za mě skvělý krém, obzvlášť pro vysušenou pokožku. Hodně pracuji na zahradě a tak moje ruce dostávají zabrat, s SOS Laverou to ale není žádný problém. Krém je hutný, ale zároveň se dobře a rychle vstřebává, a skutečně zanechává po určitou dobu "ochranný" film. Doporučuji.

Picture

Kari koření pálivé, 100 g, TRS

Lucie (2017-04-28 16:43:10): Výborné! Přítel miluje indickou kuchyni a díky tomuto koření hravě dokážu vykouzlit i nějakou tu indii já :-) V nabídce je i jemná - mild varianta... obě jsou super!

Picture

AKCE prosinec Yucca 500 mg - XXL economy, 180 kapslí, VitaHarmony

Šárka (2017-04-28 08:14:08): Neužívám produkt až tak dlouho,asi měsíc beru 2 tabletky ráno a musím říct, že se po fyzické stránce cítím lépe. Určitě jsou znatelné pročišťující účinky a vliv na trávení

Picture

Trend sensitiv Minerální oční stíny MONO No. 12 Mystická zelená, 2 g, Lavera

Šárka (2017-04-28 08:08:58): Jsem s nimi spokojená, vydrží, dobře se nanáší, doporučuji

Picture

Minerální oční stíny Quattro 7 Modrá platina, 3,2 g, Lavera

Šárka (2017-04-28 08:07:14): Jsem s nimi spokojená, vydrží, dobře se nanáší, žádné jiné chemické už nebudu kupovat

Picture

Oční stíny Duo No.02 Brown Champagne - Hnědá Šampaň, 5 g, NEOBIO

Šárka (2017-04-28 08:05:03): Jsem s nimi moc spokojená, příjemné, dobře se nanáší a vydrží

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Šárka (2017-04-28 08:02:56): Opravdu moc dobrá přírodní řasenka, není ani třeba zvláštní odličovací prostředek, jde umýt i vodou, přesto krásně drží po celý den. Dobře se s ní pracuje. Určitě si ji koupím znovu, protože mě od té doby, co ji používám vůbec nepálí oči

Picture

Přípravek na mytí nádobí Heřmánek a klementinka, 950 ml, ECOVER

Helena (2017-04-27 19:07:48): Vybrala jsem si na základě zkušenosti p. Síbkové a jsem velmi spokojená. Dobře odmašťuje a navíc hezky voní.

Picture

Basis sensitiv - Tekuté mýdlo s BIO měsíčkem a BIO vilínem, 300 ml, Lavera

Helena (2017-04-27 19:04:33): Příjemně voní, ruce nevysušuje.

Picture

Kondicionér FAMILY hydratační BIO MANGO a ALOE, 150 ml, Sante

Zuzana Š. (2017-04-24 21:03:02): Koupila jsem na základě doporučení paní Magdy a nelituji. Je opravdu skvělý. Moc příjemná vůně i cena :-) - používám já i dcera, což je další plus, že nemusíme mít každá svůj. Už tak toho v koupelně máme plno ;-). Doporučuji !

Picture

Lopuchový výluh - sprej, vlasová voda, 215 ml, Naděje

Zuzana Š. (2017-04-24 20:58:18): Nevím, zda pomohl zrovna výluh, protože s padáním vlasů bojuji dlouho, ale co je hlavní - rostou mi nové vlasy ! Vůně mi nevadí a manipulace se sprejem mi také vyhovuje - jen bych si měla vzpomenout častěji ;-)

Picture

Šampon niaouli-guarana BIO - skvělý proti padání vlasů, 250 ml, SO BIO ÉTIC

Zuzana Š. (2017-04-24 20:56:02): Koupila jsem na základě doporučení paní Magdy . Šampon má moc příjemnou vůni, vlasy jsou po něm moc hezké. Používám ještě v kombinaci s lopuchovým výluhem. Nevím po pravdě, zda mi pomohly tyto věci, protože s padáním bojuji již dlouho, ale co je parádní, že mi rostou nové vlasy !

Picture

Olej na odlíčení očí Bio Aloe & Bio Mandle, 100 ml, Logona

Zuzana Š. (2017-04-24 20:53:15): Trochu jsem se oleje bála, měla jsem v minulosti s jinou značkou špatnou zkušenost, ale dala jsem na kladné recenze a jsem moc spokojená ! Tamponek si nejdřív navlhčím trochu vodou a to se mi zdá lepší než jen samotný olej.

Picture

Micelární voda čistící zklidňující pro citlivou pleť - MĚSÍČEK - 500 ml, SO BIO ÉTIC

Zuzana Š. (2017-04-24 20:50:52): Já mohu jen doporučit - opravdu moc příjemná micelární voda.

Picture

Šampón Jalovcový olej - proti lupům a podrážděné pokožce hlavy, 250 ml, Logona

Zuzana Š. (2017-04-24 20:48:30): Koupila jsem pro dceru, které se začaly tvořit lupy a hodně svědí pokožka hlavy. Zkoušely jsme ledacos, ale toto pomáhá nejvíc. Řekla bych lupů méně, na svědění si stěžuje jen občas a věřím, že zmizí úplně. Po umytí oplachujeme na radu paní Magdy naředěným jablečným octem. Za nás spokojenost.

Picture

BB krém 5v1 01 béžová nude BIO s SPF 10, 30 ml, SO BIO ÉTIC

Zuzana Š. (2017-04-24 20:44:36): Zakoupila jsem na základě kladných hodnocení. Nejdříve jsem se trochu lekla, roztírá se špatně a zdálo se mi, že nevypadá na pleti hezky. Ale už jsem si zvykla a asi i naučila s ním pracovat. S jiným nepřírodním jsem byla spokojenější, ale že je bio považuji za velkou přednost. Já osobně pod něj používám ještě krém.

Picture

ČISTIČ NA KOUPELNY, 500 ml, AlmaWin

Zuzana Š. (2017-04-24 20:39:08): Opravdu parádní čistič - první, se kterým jsem umyla obklady spáry a že už jsem jich zkoušela. Můžu doporučit a určitě zase zakoupím.

Picture

Intenzivní kúra na vlasy - s brokolicovým olejem a karité, 150 ml, NEOBIO

Petra (2017-04-24 17:14:52): Za mě rozhodně skvělý výrobek! Mám dost suché, třepivé vlasy a po této kůře jdou hezky rozčesat, jsou lesklé a příjemně měkké. Kupuji pravidelně už několikáté balení a za tu cenu super.

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Vlasta (2017-04-21 14:43:46): Řasenku používám cca měsíc a jsem s ní velmi spokojená. Z přírodních (nejen) řasenek zatím nejlepší, kterou jsem vyzkoušela, má šikovný kartáček a perfektně se nanáší. Velké plus - po měsíci používání lepší kvalita řas, nelámou se:-)

Picture

Eukalypt antiseptický aroma sprej - airspray, 50 ml, Saloos

klari (2017-04-20 00:05:41): Skvělý stejně jako ostatní spreje od Saloos, jedna hvězdička chybí proto, že dle mého názoru a zkušenosti vydrží ve vzduchu výrazně kratší dobu než ostatní spreje, což je škoda, protože jinak je opravdu super. Na jednorázové osvěžení místnosti je ideální.

Picture

Krém na ruce BIO Aloe vera + Jojoba + Verbena, Daily Care 100 ml, Logona

klari (2017-04-20 00:00:24): Jeden z nejlepších krémů na ruce, co jsem kdy vyzkoušela. Skvělé vlastnosti i vůně (i když to může být individuální - kdo nemusí citrusové vůně, asi krém tolik neocení, protože vůně je celkem výrazná).

Picture

Levandule zklidňující aroma sprej - airspray, 50 ml, Saloos

klari (2017-04-19 23:53:38): Pozor, tak trochu na něm vzniká závislost :-) Můj nejoblíbenější sprej od Saloosu. Ať už při provonění pokoje nebo peřin před spaním.

Picture

Lak na nehty bezbarvý Base & Top Coat - podklad a vrchní vrstva, 10 ml, SO BIO

Petrová Ivana (2017-04-19 14:25:57): Tento lak používám ať u v kombinaci s barevným lakem této značky, tak i samotný na zpevnění nehtů ve dvou vrstvách. Je úžasný. Na barevném vytvoří ještě větší lesk a zpevní, neničí nehty, rychle schne. Mohu jen doporučit.

Picture

Lak na nehty No.05 Božská fialová, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-19 14:21:59): Tak na tento lak jsem byla opravdu zvědavá. Určitě nelituji a pořídím si i jiné odstíny. Nejvíce mne asi překvapilo, jak rychle schne, mnohem rychleji, než drogerkové laky. Dále to, jak nádherně se leskne. Nalakuji dvě vrstvy, poté ještě vrchní bezbarvou (krycí) od této značky. Výdrž není nejdelší, ale za to, že nehty nejsou tak poničené, to opravdu stojí. Vážně to na nehtech poznáte, že lak má jiné, šetrnější složení, obzvlášť, máte-li nehty se sklonem k lámání a třepení jako já :-) A ještě k výdrži - určitě záleží, jak moc nehty namáháte, máčíte ve vodě apod. Jinak bez problémů vydrží i týden. Určitě doporučuji.

Picture

BIO DUOPACK - Balzám na rty Basis Sensitiv, 2 x 4,5 g, Lavera

Jana K. (2017-04-19 14:16:48): Moc dobrý balzám na rty, bez vůně. Mám atopický ekzém a v zimě se mi dělával kolem rtů. Musela jsem používat tyčinku na rty, která zanechávala bílý povlak na rtech, rty byly takové tuhé a navíc stála přes dvě stovky. Tento balzám na rty mi pomáhá, kůže kolem rtů se mi neosypala a rty jsou krásně vláčné. Je sice pravda, že se musí mazat častěji, ale to mi vůbec nevadí:-).

Picture

Kompaktní pudr 01 béžová světlá BIO, 10 g, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-19 14:12:06): Skvělý pudr, velmi přirozený, nevysušuje, krásně přilne k pleti. Jsem s ním velmi spokojená a určitě koupím znovu.

Picture

Černý rybíz, 250 g, Wolfberry

Jana K. (2017-04-19 14:10:47): Tento černý rybíz je výborný, musela jsem se krotit, abych sáček nesnědla najednou. Je krásně kyselý, žádný přeslazený, prostě mňamka.

Picture

BB korektor 01 béžová světlá BIO, 3,8 g, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-19 14:09:40): Tento korektor vás v žádném případě nezklame. Mám hodně světlou pleť, takže i odstín 01 je pro mne trošku tmavší, ale na léto to nebude žádný problém. Perfektně poslouží i jako báze pod oční stíny. Nevysušuje, ani nedělá šupinky, je skvělý. Ráda doporučuji.

Picture

Tuhý parfém California Star Jasmine, 10 g, Pacifica DOPRODÁN

Petrová Ivana (2017-04-19 14:04:55): V této kouzelné malé krabičce na mne čekalo opravdu překvapení. Je to můj první tuhý přírodní parfém a už mne vůbec neláká používat cokoli jiného. Perfektně se nanáší, vůně je opravdu nádherná, jemná, přirozená, věřím, že vydrží dlouho. Určitě vyzkouším i jiné vůně z této řady, určitě doporučuji k vyzkoušení.

Picture

Kondicionér, 250 ml, Henné Color

Lenka (2017-04-13 16:45:49): Kondicionér používám již asi rok na suché a vlnité vlasy. Jsem opravdu spokojená - vlasy jsou vyživené a jemné. Určitě doporučuji.

Picture

AKCE prosinec Přeliv henna KAŠTAN řada PREMIUM VÉGÉTAL, 100 ml, Henné Color

Lenka Formánková (2017-04-13 16:42:23): Přeliv používám již půl roku a jsem velmi spokojená. Vydrží opravdu až tři týdny a barvení je určitě jednoduší než s práškovou henou. Jsem opravdu spokojená a protože jsem na většinu barev alergická, tak budu určitě tímto přelivem barvit i nadále.

Picture

Květová voda BIO Levandule - sklo, 200 ml, Nobilis Tilia

Alena (2017-04-12 22:02:48): Velmi příjemná a hojivá, zklidňující...

Picture

BB krém 5v1 01 béžová nude BIO s SPF 10, 30 ml, SO BIO ÉTIC

Hanka (2017-04-12 15:13:23): Produkt jsem si koupila na základě mnoha kladných recenzí a po vyzkoušení několika přírodních makeupů moc nevěřila v jeho deklarované vlastnosti. Nakonec jsem byla dost pozitivně překvapená, je hutný, hůř se roztírá (musí se opravdu zahřát na těle) a musí se nanášet rukou, ale krytí je poměrně dobré a na pleti působí přirozeně, vydrží po přepudrování celý den (používám ho v kombinaci s pudrem stejné značky a přírodní podkladovou bází - bez nich to nevypadá hezky). Co považuji za mínus je barva, která se pro mne hodí spíše na období jara a léta. Dále pak fakt, že se nenanáší štětcem. S tím vším jsem ale na základě ostatních recenzí počítala.

Picture

Tvářenka No.02 Fresh Rose - Svěží růže, 3,5 g, NEOBIO

Hana Tesařová (2017-04-11 14:10:13): Fajn produkt za slušnou cenu. Krásná barva, dobře pigmentovaná, vydrží tak půl dne.

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Hana Tesařová (2017-04-10 13:06:20): S řasenkou jsem velmi spokojená, mám citlivé oči, všechny řasenky mne pálily, řezaly, oči mi slzely a postupem dne těžkly, až tato řasenka mne nadchla, na očích je lehká, řasy obarví a lehce vyzdvihne, žádné velké natočení a obrovský objem se nekoná, ale to jsem ani neočekávala, pro mne je hlavní, že je opravdu šetrná k mým očím.

Picture

Krém denní MATUJÍCÍ - ALOE VERA - pro mastnou a smíšenou pleť, 50 ml, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-05 12:43:23): Tak tento krém mě opravdu dostal. Doufám, že se bude nadále vyrábět. Je perfektní volbou pro moji smíšenou pleť, kdy v T-zóně se hodně mastím a naopak tváře mám suché. Stačí ho opravdu malinko, skvěle se vstřebává, matuje, skvělý je i pod bb krém nebo pudr. A jeho dokonalost završuje neskutečně jemná, přírodní vůně... Určitě koupím znovu a děkuji.

Picture

BB krém 5v1 01 béžová nude BIO s SPF 10, 30 ml, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-05 11:55:38): Tento BB krém mohu jen doporučit. Perfektně se nanáší, kryje přirozeně, ale dost na to, aby skryl nedokonalosti a pleť nádherně sjednotí. Nevysušuje, ani se nelesknu, přestože mám mastnější pleť. Ještě si plánuji od této značky pořídit pudr. Opravdu mohu jen doporučit.

Picture

Micelární voda čistící zklidňující pro citlivou pleť - MĚSÍČEK - 500 ml, SO BIO ÉTIC

Petrová Ivana (2017-04-05 11:46:01): Tato micelární voda je pro mne zatím tou nejlepší, jakou jsem vyzkoušela. Sedí mi mnohem lépe, než růžová od Biodermy, kterou jsem dlouho požívala. Stačí jen málo, jinak má tendenci lehce pěnit. Skvěle čistí, nevysuší, nedráždí, vydrží velmi dlouho. Na moji pleť, která je spíše mastnější, perfektní volba. Celkově jsem si velice oblíbila tuto značku přírodní kosmetiky. A samozřejmě velmi děkuji za perfektní jednání, informovanost a rychlé dodání eshopu :-)

Picture

Hydratační krém BIO pro dokonalou pleť, 50 ml, SO BIO

Iva (2017-03-30 14:13:49): Co se mé pleti týká - extrémě rychle se vstřebá a párkrát mi tvář zčervenala? Když jsem předtím použila růžovou vodu.

Picture

Trend sensitiv Minerální oční stíny QUATRO No. 3 Purpurová fantazie, 3,2 g, Lavera KONČÍ BEZ NÁHRADY

Janíková Dagmar (2017-03-27 09:02:13): Se stíny jsem spokojená, nejsou totiž nějak moc výrazné, ty nemám moc ráda. Ani jsem neplánovala, že budu používat ten nejtmavší odstín, ale dávám je nakonec všechny.

Picture

TISHKA - Orientální vůně Aqua Orientalis, 30 ml, Florascent

Janíková Dagmar (2017-03-27 09:00:25): Krásně voní. Parfém si půjčuje i manžel, vůně není totiž sladká a podle mě se hodí i na muže, alespoň mi na něm hodně voní. Příště budu muset koupit dva:-)

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Janíková Dagmar (2017-03-27 08:58:05): S řasenkou jsem spokojená, vykouzlí opravdu husté řasy.

Picture

Zubní pasta Sensitive and Repair - pro citlivé zuby, 75 ml, Lavera

Janíková Dagmar (2017-03-27 08:56:46): Tato pasta je opravdu výborná. Vyzkoušela jsem hodně přírodních zubních past, ale mám problémy s obnaženými zubními krčky a vždycky jsem se musela zase vrátit k zubní pastně Sensodym nebo Elmex, které mi jako jediné pomáhaly. Teď už nějaký čas používám tuto zubní pastu a přecitilivělost úplně zmizela. Pastu můžu rozhodně doporučit.

Picture

Trend sensitiv Přírodní pěnový make-up No. 3 Med, 10 g, Lavera

Janíková Dagmar (2017-03-27 08:53:21): Make-up se dobře nanáší a mám po něm i příjemnou pleť.

Picture

Rtěnka - 07 Wildberry, 4,2 g, Logona

Janíková Dagmar (2017-03-27 08:51:14): Rtěnka má krásný odstín a krásně drží na rtech, nerozmazává se.

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Helka (2017-03-22 16:05:37): Naprosto nepřekonatelná řasenka, jsem z ní nadšená. Krásně zvýrazní a natočí řasy , kam se na ní hrabou řasenky z drogérky :) Už si nikdy nekoupím jinou :-D

Picture

Tvářenka No.02 Fresh Rose - Svěží růže, 3,5 g, NEOBIO

Alena (2017-03-22 14:18:19): Malé, šikovné balenie, také sympatické :-) Toto je moja druhá prírodná lícenka, veľmi som bola zvedavá na to, aká bude. Aaaaaa prekvapila :-) Konečne som našla lícenku ktorá je "do ružova", nie oranžová, nie hnedá.... Odtieň, ktorý podľa mňa sadne takmer každému. Dá sa vrstviť podľa potreby, ale aj tá prvá vrstva je už pekná, príjemná.... s jemnučkým shinom, žiadna diskoguľa, ale len tak jemne prežiari líčka, výdrž na moje prekvapenie tiež dostačujúca.

Picture

Make up No.01 Light Biege, 30 ml, NEOBIO

Alena (2017-03-22 14:13:09): Tento make up je zvláštny. Nie len tým, že je bio, ale hlavne tým, aký je :-) Pri prvom použití ním pravdepodobne nebudete nadšení, treba sa s ním naučiť pracovať - chce to skúšať, skúšať, skúšať - ale hlavne nehodiť ho hneď do koša :-) Najprv mi make up nešiel dobre zapracovať, vôbec nekryl, bolo vidieť šmuhy... Možno bude treba zmeniť podkladový krém..... Make up sa dá vrstviť a keď som naň použila púder - výsledok ma prekvapil, príjemné krytie, prirodzený výsledok. To všetko sa mi ale podarilo až na tretí pokus :-)

Picture

AKCE prosinec HYPOALERGENNÍ KRÉM, 50 ml, Nobilis Tilia

nina (2017-03-18 19:51:36): Recenzi jdu záměrně psát až po ukončení zimního počasí (v zimě trpím ještě sušší a citlivější pletí než obvykle). Krém obstál na jedničku, takhle pěknou pleť jak tuto zimu jsem neměla! A to letos byla po letech pořádná zima :-) Poměr cena/výkon/velikost balení prostě 100 %.

Picture

Henna barva BORDÓ, 100 g, Henné Color

Lady eS (2017-03-17 14:27:03): Za mě nejlepší henna ze všech, které jsem vyzkoušela. Krásně se s ní pracuje a chytá opravdu krásným odstínem. Jen mi přijde, že se mi trochu vymývá do zrz. Ale pozoruji to jen, když ji na vlasech nechám působit kratší dobu. Nechávám ji tedy působit kolem 4 hodin. Míchám ji s červenou paprikou a tea tree olejíčkem :)

Picture

Bio čaj HEŘMÁNEK, VANILKA a MANUKA, Pukka Herbs

Nikol (2017-03-17 14:00:22): Chuťově dobrý, vyvážený čajík. Doporučuji. ;)

Picture

Meruňková jádra sladká, 500 g, Wolfberry

Sylva Wernerová (2017-03-17 07:44:08): Meruňková jádra mě velice nadchla, jsou chutná a přitom zdravá, jsem moc ráda, že jsem si je mohla u vás koupit. Dokonce i cena se mi zdá přijatelná za tento produkt. Budu u vás nadále nakupovat i jiné bio produkty.

Picture

BYLINNÝ ELIXÍR - 13 KANAKASAWAYA - astma, plíce, kašel, respirační obtíže, 220 ml, Siddhalepa

Pavlína (2017-03-15 16:26:27): Vynikající produkt na posílení plic. Po přetrvávající bronchitidě a dráždivém kašli na který nic nezabíralo jsem využívala 2 balení elixíru č. 13. kašel se vytratil a dýchání bylo mnohem hlubší a bez problémů. Imunita plic a průdušek výrazně posílena mohu jen doporučit opravdu skvělý produkt.

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Marie (2017-03-09 11:40:44): Toto je jednoznačně nejlepší přírodní řasenka, jakou jsem zkusila! Řasy prodlouží, zvýrazní, trošku i natočí. Nedrolí se, žádný nános, pěkně se pracuje s kartáčkem, dobře se odličuje, nemám absolutně co vytknout. Je určitě lepší než velká část chemických řasenek. Jen se musím pravidelně (po několika hodinách) podívat do zrcadla, zda nemám pod očima trošku "zašedlý" obtisk od řasenky. Není to nic hrozného a asi mi to dělaly i ty nejlepší chemické řasenky. Po zkušenosti s touhle se už ale k chemickým nevrátím. Koupím určitě znovu, nebo zkusím od SO BIO řasenku volume.

Picture

Narozeninový čaj BIO porc. dvoukomorový, 27 g, Sonnentor

Petra (2017-03-07 01:50:13): Skvělé složení, vynikající chuť! Manžel byl velmi spokojen. Čaje od Sonnentoru jsou velmi kvalitní záležitost. Už jich máme vyzkoušeno více a zatím jsme naprosto spokojeni. Je skvělé, že někdo dělá i čaje vyloženě bylinkové.

Picture

Micelární voda čistící zklidňující pro citlivou pleť - MĚSÍČEK - 500 ml, SO BIO ÉTIC

Jana (2017-03-02 12:01:14): Příjemná a jemná micelárka. Prakticky bez vůně. Balení vydrží dlouho, tipuji, že mě tak 9 měsíců. Podle Magdiny rady dočistím bud levandulovou vodou, nebo jen opláchnu vodou. Občas prostřídám s čisticím mlékem, hlavně v zimě. Na léto je tato micelárka skvělá. Lehká, nepřesušuje, čistění je raz dva. Pořídila jsem už druhé balení.

Picture

Balzám po holení, 100 ml s dávkovačem, Nobilis Tilia

Jana (2017-03-02 11:56:27): Příteli jsem před cca rokem pořídila tento balzám po holení, místo klasických drogerkových vod s alkoholem. Vyzkoušel si ho nejdřív na testeru. Ted už jsme kupovali druhé balení, ale v tom první stále ještě trochu má. Stačí použít jen malé množství. Holí se asi 2x do týdne. Balzám nám oběma moc příjemně voní. Je to nevtíravá, taková lehce dřevitá/zemitá vůně. Není mastný ani lepivý, rychle se vstřebá a pěkně hydratuje.

Picture

Noční krém BIO Aloe pro citlivou pleť, 40 ml, Logona

Jana (2017-03-02 11:51:25): Už nějakou dobu používám denní verzi tohoto krému a letos jsem si na zimu pořídila i tu noční. Je pravda, že stačí jen malé množství. Krém se dobře a rychle vstřebá, nelepí. Aloe vera mé citlivé pleti vyhovuje. Zkusila jsem i jiné krémy od Lavery, ale žádný nebyl to pravé. Ráda se k němu zase vracím.

Picture

Odlakovač na nehty, 100 ml, Sante

Křepelková Jana (2017-03-01 21:59:02): Skvělá volba. Odlakování sice trvá o něco déle než s klasickým chemickým odlakovačem, ale ten pocit z nehtů i kůže okolo je fakt parádní a za ten čas navíc opravdu stojí. Vyživené, hlaďoučké, prostě super :)

Picture

Řasenka s efektem umělých řas intenzívní černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Křepelková Jana (2017-03-01 21:51:29): Absolutně nejlepší řasenka, jako jsem kdy měla. Zkoušela jsem kde co, pak jsem na nějakou dobu zakotvila u Clinique, ale stejně to nebylo úplně ono. A pak jsem objevila tenhle poklad od So Bio. Za třetinovou cenu mám perfektní řasenku, která parádně drží, nerozmazává se, neslepuje, je vážně černá, řasy nádherně prodlouží a dostane do objemu a k tomu všemu je navíc ještě přírodní! Wow... Jinou už nechci :)

Picture

Česnek 1000 mg - nezapáchá!, 60 tobolek, VitaHarmony

Helka (2017-02-28 21:02:57): Jako jedna z mála jsem bez újmy na zdraví přežila chřipkovou epidemii v práci a myslím si, že za to můžu vděčit těmto česnekovým tobolkám:)

Picture

Deodorant s Aloe vera - tuhý, 71 g, Jason

Helka (2017-02-28 20:58:42): Deodorant mě velmi mile překvapil svojí vůní i vydrží, nijak nedráždí kůži ani po oholení, určitě se k němu budu vracet a vyzkouším i jiné vonné varianty, l když tu Aloi jsem si celkem oblíbila :))

Picture

ALOE VERA, 1000 ml, Esi

Helka (2017-02-28 20:45:44): Šťávu z Aloe Vera piji pravidelně a nejen, že se po "trávící" stránce cítím lépe, ale i se mi velmi viditelně vyčistila pleť, takže já jsem nadšená :-))

Picture

INTIME - emulze pro intimní hygienu, 200 ml, Cannaderm

Helka (2017-02-28 20:40:49): Emulze je příjemná, krásně voní a hlavně pomáhá, už se mi nevrací žádné problémy, takže u ní určitě zůstanu i nadále :-)

Picture

Regenerační šampón rhassoul - s lávovou zemí BIO, 250 ml, Urtekram

Adela (2017-02-26 17:43:01): Taky souhlasím, šampony od Urtekramu jsou báječné, ráda mám taky s hnědým cukrem, a co se týká rasoul, tak aby se jíl dostal k víčku, tak je dobré nechat šampon vzhůru nohama ;-)

Picture

BACOPA - BRAHMI - Bacopa monnieri - mentální schopnosti, soustředění, mozková činnost, dyslexie, 60 kapslí, Himalaya

Janíková Dagmar (2017-02-18 10:07:43): Brahmi používám před zkouškami a musím říct, že mají co do sebe. Taky mi přijde, že mám po nich více energie.

Picture

Neem powder - Neemový prášek - na nemoci kůže, 100 g, Ayumi Naturals

Janíková Dagmar (2017-02-18 10:04:25): S maskou jsem moc spokojená. Mám hodně suchou pleť a přijde mi, že po masce ji mám jemnější a čistější. Moc ráda ji používám a rozhodně můžu doporučit.

Picture

Severská bříza, krémový deodorant, 50 ml, Urtekram

Adela (2017-02-04 14:37:50): Tenhle deodorant miluju, miluju tu vůni, fakt krásně voní a pomáhá, můžu doporučit!

Picture

Rakytníkový olej 100% - není to macerát ani extrakt, je 100% čistý, lisovaný, 50 ml

O. Naďa (2017-02-01 22:21:51): Necítím se tak unavená, zklidnilo se mi trávení. Oceňuji, že je 100%ní, měla jsem již i různé produkty, kdy byl rakytník jen přimíchán do jiného oleje.

Picture

Čistá Lavaerde (lávová zem) v práškové podobě 1 kg, Logona

Mika F. (2017-01-25 20:55:23): Lávová zem je asi to nejlepší, co jsem vyzkoušela. Vlasy jsou po ní pevné a mají úžasný objem! Jen se mi po ní dělají docela silně lupy a pokožka hlavy si mnohdy moc nelebedí. Někdy je to fajn, někdy katastrofa.... Zkoušela jsem dávat na pokožku před mytím kokosovej olej, ale nic moc to neudělalo. Nevíte, co s tím?

Picture

SUPIRIVICKY - Ajurvédská zubní pasta - bělící, 70 g, Siddhalepa

Starová Anna (2017-01-25 11:38:17): Zatím nejlepší zubní pasta. Viditelné bělicí účinky již po měsíci používání.

Picture

Regenerační bezbarvá rostlinná kúra "vitamínová henna", 100 g, Logona

Pája (2017-01-18 16:17:10): Měla jsem po tomto produktu krásně lesklé vlasy a navíc mi dodal objem, který vydržel několik dní.

Picture

Ajurvédské kafe GARCINIA, hubnutí, trávení - Plants Med Lab., Indie

Michaela P. (2017-01-12 18:02:06): Ze zdravotních důvodů nemůžu pít kávu s kofeinem. Dlouho jsem hledala náhražku kávy, která by mi chutnala. Náhodně jsem si objednala tuto kávu a je po problému, KONEČNĚ si pochutnám.

Picture

Maca BIO prášek, 250 g, Wolfberry

Marcela (2017-01-08 13:06:56): Toto velké balení mi při dávkování 1 kávová lžička denně vydrželo na cca 3 měsíce. Chuť a vůně je výrazná a nezvyklá, cítila jsem tam něco nasládlého a moc mi to nechutnalo, ale že by se mi z toho zvedal žaludek to ne... Rozmíchala jsem si macu každé ráno do pomerančového vychlazeného džusu a ta kyselost to skvěle zamaskovala. Nějaké výrazné změny jsem na sebe nepozorovala, ale neměla jsem předtím ani žádné velké problémy. Nicméně bych řekla, že se nějaké účinky daly pozorovat na zvýšení imunity, mírné utlumení menstruačních bolestí a zlepšení aknózní pleti.

Picture

Nimbový olej, 100 ml, Nobilis Tilia

O. Naďa (2017-01-05 19:19:51): Strašně smrdí! Opravdu příšerně. Jako zkažený česnek nebo tak něco, ale ty účinky jsou neuvěřitelné. Léčila jsem hnisavou ránu mojí fence. Nic nezabíralo. Pořád otevřené, hnisavé. Až nimbový olej jí to během pár dní dal dohromady. Měla jsem jej doma od léta, kdy jsem s ním, podle tady uvedeného návodu, úspěšně hubila přemnožené mšice. Díky za tenhle smradlavý zázrak i dobré rady. Brzy objednám i další věci, na které mám zálusk.

Picture

Řasenka na objem VOLUME - 01 černá, 10 ml, SO BIO ÉTIC

Michaela P. (2017-01-01 15:23:58): Pro mě největší překvapení. Nevěřila bych, že přírodní řasenka vykouzlí takové řasy ,neslepí je a ještě se ani neobtiskuje. Dala jsem na recenze a vyplatilo se.